aha értem..bár én meg pont 4T-be gondolkodok..mert most ha veszek egy 2t akor az nagyon eszi a cucokat és hiába veszem meg olcsobban sokkal többet költök rá nem??én igytom!!!de lehet roszul..amugy most ami megfordult a fejembe egy használt ktm sx 200as...nem is olyan gyenge sztem hátha találok belöle egy olcsó jót:D crosozni kezdésnek csak jo lenne nem?? mert egy 125ösel nagyábol ugyanit tartok eröségileg!nem??
ír egy emilt a motorline nak. kapsz ajánlatot és meglátod hogy nem.
Giannelli 54912 Rezonátor 24.000 Ft
Giannelli 54913 Acélhangtompító 11.900 Ft
és ebből még tudok alkudni is.
Most nem akarom rontania bizniszt, de egy olyan kipu vég Gianellibe 13500ft, zsír ujonan....
Nah most ez arrow, szóval legyen 18...(Bár én nekem tök mindegy, mind a két márka qrva minőségi cuccokat gyárt)Magyarul ha valaki megveszi annyiért, csak árában veszi meg, a képzeletbeli 50%os akció helyett........
Myth! Jó lett a megane... Látom nagy ótó-buzi voltál, vagy.Nem az én világom, de szép volt tényleg az a golf.Meg technikailag sem lehett kutya...Biztos szedte a lábát
Nekünk is dizel mégane unk van, csak már ujabb fajta motorral.A fogyasztással és a menetdinamikával is meg vagyok elégedve, bár mondom, racionális érvek mellett(mert hát hol van van egy 2es rakéta gti golf mellett az a 105 nyiszledt gebe)
na cr teljesen lecsupaszítva. hengerfejtömítés az nem volt rajta. kell új tömítéskészlet, légszűrő, telószimeringek, meg hátsó fékbetét, jah meg egy kuplungbowden
ha erdőben meg endurózásra sztnéd használn iakkor elviel ga 4T az jobb de ha a keret niocs meg hjozzá akkor a 2T is jó.Én is sokat megye kerdőbe az enyémmel.Ha vmi baromságot írtam akkor sorry
hát ha nem akarsz sokat költeni rá és még viszonylag jót is akarsz venn iakkor sztem 2T.4T sztem felejtős h anem akarsz sokat költen irá vételkor mert akkor csak utána szívod meg.Hát ajánlani midnen 2T-t tudok.Nekem honda van.sSztem ki kell próbálni ahho zhog yvéleéynt modnjál vmi mellett és vmelyi k elllen.
Helosztok.szeretnék venni egy cross mocit és egy kis segitségetr szeretnék kérni h miet érdemes??mert végülis én egy erdöbe szeretném használni olyan hetente kb 2szer.. ja és anyira nincssok pénzem mert kell egy járgány utcára is!!
hello!
igaz "sportmotoros" vagyok de vasárnap elmentem Gyomaendrődre az eurocross ra és ott mentem egy 2000-res yamaha yz(125)-el. nagyon faxxa volt csak az a gáz az egészben hogy a legnagyobb ugratonál eltaknyoltam .
kecskeméten mikor lesz cross verseny nem tudja vki??
Különben mi a véleményed a Castrol vs. Motul kérdésről?
Eddig csak Repsolt (ami nagyon nem jött be) és Motul 710-eset használtam.
Viszont lassan kifogy a készlet és mindenki dicséri itt a Castrolt. Van olyan jó mint a 710-es Motul vagy még jobb is?
CSak azért mert 3600Ft-ért vesszük a Motult és olyan szimpi az olajshopban a Castrol ára, viszont nemakarom 1000Ft/L -ért lejjebbadni a minőségi elvárásaimat
Szóval szted meg szerintetek jó a Castrol R2?
Ne aludj rá, én is így voltam vele, most szopok, mert gondoltam majd holnap irok nekik e-mailt...
Ugyhogy pont ösziszünet végére jön meg a bowden, muszály lesz eszkábálni valamit!
Egyszó mint száz, rá kell bolintani egy ilyen jó ajánlatra ha van pénzed rá....
nem fog beszarni ha gianelly rezóval használom??