Nah miujság emberek?Itt a hétvége, sok mindenkinek meg az öszi szünet kezdete!
Én meg rohadatok itthon a sok leckével.....Sebaj kész van a TS MZ, van már hozzá szeges gumi, majd lökök be róla fotókat....Egyik ismim átalakította babetta gyújtásra, az akksit elfeljtem örök életre .Esetleg, ha valaki meg tud ajándékozni egy 150es ETZ karbival, örömmel veszem!
Csak egy szikla kb, semmi különös, nem is azért mondtam....Hanem mert kb 10km liget-sas szilka hanem több na annyi gát kibágni
bejelölöm kb mekkora terület
Pillanat és berakom
Megkersem, de nem azért kérdezem, de ha már szoba hoztam bejelölöm, ligettől a sas szikláig kivágjáka fákat ujat nem ültetnek majd kinő belőlük, és igen motorosok szenyezik a környezetet meg ilyesztik meg az állatokat....Ők meg elveszik az élőhelyüket!
hol van ?? ...katonai térképen piros x vagy + jellel jól láthatóan kérném ideszkennelni azonnyomban sas sziklát....holnap ellátogetunk oda ha frankó hely!
Nem ismered ennek a gépnek a tulaját?
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
Én meg rohadatok itthon a sok leckével.....Sebaj kész van a TS MZ, van már hozzá szeges gumi, majd lökök be róla fotókat....Egyik ismim átalakította babetta gyújtásra, az akksit elfeljtem örök életre .Esetleg, ha valaki meg tud ajándékozni egy 150es ETZ karbival, örömmel veszem!
bejelölöm kb mekkora terület
Pillanat és berakom