hogyne volna csak nagyon ritkán használom én inkább skype-on nyomulok azért is talán mert az én spanjaim inkább ezen lógnak ......de megadom és felvesztek aztán rámbrékóztok akkor berúgom az msn-t a kedvetekért !
háát a benzinhez visszatérve, mióta 15-ös és 55-ös lánckerékkel járok, meg a kipu meg lett csinálva azóta
10 literes a fogyasztása a dt-émnek, de csak terepen használom......
jóó hogy itt sz őszi szünet lehet menni a benzinkútra 70km-enként
Ugy ültem le a gép elé hogy full ideg voltam, még ki is fagyott, ezután megmasziroztam ököllel a billentyüzetet....
Már jobb kedvem van vigyasztal az is hogy sokaknak holnap suli van, nekem nem adig valahogy ösze mekkmesterelem amig tanulnak....
én szerelő vagyok és nem akarok rosszat ...hülyeséget nem akarok nyomatni nektek de amíg ideér a bowdened addig így bátran motorozhatsz ! azt nem mondtam pl. hogy jó az arol 2T csak azért hogy motorozzál olcsón
neszójábe jo, remélem is hogy jo lesz, aztán mosmár nem sunnyogom el a héten öszefutunk gyuriékkal, solymáron azt megyünk egy pár karikát meg megmutogatom a pályánkat...
nem lesz baja ...ha 5 milliméter akkor nyugodtan csináld a trükköt amit írtam valakivel aki látott már ilyet és holnap már motorolhacc is és az egri várnál már ott is lehecc hogy agyonverhesselek amiért nem raktál bele madarastescós bowdent 300 pénzért a múlt héten 40 perc alatt !
igen ugyanolyan volt mint keselyűé persze kinézetre annyi külömbséggel hogy nekem nem volt ilyen púpostankú hanem a normál crosstank volt rajta .......bár az enyém az bunkó volt nem nyomatékra hangolhatták aki kipróbálta az vett rá egy hátsósárvédőt vagy egy kormányt
2-3 milliméterrel vagy centivel lett rövidebb ...állítócsavar alól az anya eldob még beljebb tudnád tekerni a csavart így nyersz hosszat ha az se csavart is dobd el ha az is kevés akkor bowdenkülső rövidít kicsit és akkor már tuti jó lesz !
nem hetek ota azér, de kb így van, faszom bowdenekbe nem vok jártas csak ugy hogy jó napot romet gázbowden kéne, neszte 500FT, kösz viszlát, haza berak, tovább, de itt most ez nem kivitelezhető toldozgatni foltozgatni még nem volt alkalmam, most van....
Na akkor éri beletoldani kicsit????
mivel márkahű vagyok akkor a következő moccííí, valszeg wr lesz(2t 250) , addig meg a dt nyíromm
amúgy zoozee neked is volt wr-ed ,mert az előbb írtad hogy a tiéd franciából hozták be??
mzkukac@hotmail.com
10 literes a fogyasztása a dt-émnek, de csak terepen használom......
jóó hogy itt sz őszi szünet lehet menni a benzinkútra 70km-enként
Már jobb kedvem van vigyasztal az is hogy sokaknak holnap suli van, nekem nem adig valahogy ösze mekkmesterelem amig tanulnak....
igyekszem majd!
Köszi a segítséget!
majd én udvarolok ...szia elissa hogy vagy ?
na akkor van msn ed vagy nincs msn ed?
Aztán birja a benzinkut benzinnel anyit fogok elmotorozni
Amugy lesz baja ha a power motornál ami van tárcsa azt tekergetem állo motornál?
Na akkor éri beletoldani kicsit????
amúgy zoozee neked is volt wr-ed ,mert az előbb írtad hogy a tiéd franciából hozták be??