Remélem egyszer megtehetem hogy kipróbálok olyat!! de ehhez te is sokat segítenél ha naponta szavaznál rám! nyerhetek egy kis pénzt vele! www.albatksz.hu/albaarca/
Nem akarok én senkit kioktatni, távol áll tőlem.Tisztelem, segítem a pályakezdőket, csak azért írtam, hogy azért legyen fogalmad, hogy egy gyárilag 22lovas járgányoz képest akár egy ugyananyyi köbcentiből kihozott 41-42lóerő mekkora különbség!!Duplája, és ezt duplájaként is érzed!Emlékszem, először mikor egy DT125ön ültem, azt hittem ez a világ vége, annyira ment.....Aztán pár év múlva mikor ráültem egy husky 510re, már más dimenzióban látom a dolgokat.....
elnézésedet kérem hogy kétségbe vontam szakmai tudásodat! köszönöm a tanácsot de még nem érzem magam alkalmasnak ,,vér" géphez! ezzel talán megtanulok de még ezzel is ezek kelek! mégegyszer bocs!
Egyszer tanácsolom, próbálj ki valami vér gépet, nem is kell olyan vér, elég akár egy 125ös gyári, vagy egy 400as 4t enduró is..Aztán majd lesz véleményed az erőről, és amit te addig annak neveztél...
ÁLTALÁNOS ADATOK
1994. 5.hó, metál fekete + metál kék, vizsga: nem kell rá, 2.600 km, 2. tulajdonos,
csere: érdekel attol függ hogy mire
MŰSZAKI ADATOK
2 ütemű, 125 ccm, 1 hengeres álló motor, 41 Le (14500 1/min), vízhűtés,Sport, 6 sebességes váltó, lánchajtás, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul, 98 kg,
LEÍRÁS
A motorja telljesen kitünő nagyon gyönyörűen megy, Telljes motorgenerál, Vákumos pówer szelep, Kb 8ezernél nyit, és 14-15 ezret pörög és nagyon húz (4esbe megemeli az elejét), A kipufogója most lett megcsinálva gyönyörűen, átfestve ezüst metállal, és újra is lett gyapotozva, nem enged sehol, Gyönyörű hangja van,!A motor is át lett festve, Metálfekete + metálkékre, gyönyörű színe van!! Tuningok:Elöl-Hátul BREMBO tárcsafékek, ÖHLINS hátsó rugóstag, DELLORTO nagyobb karburátor Sportkuplung, Sport kerékcsapágyak, Sportlégszűrő,+ van benne egy rejtett gyujtáskapcsolo is :) tolvajok ellen :) Sportkormány+ Sportmarkolat !! nagyon kényelmes kis moci :) 50 es papírokkal, én smkp-ként használtam, sose hagyott cselben, nagyon áron alol van ahhoz képest hogy mik vannak benne,, Mert le akarom rakni az autójogsit sürgősen, gyere el és nézd meg, próbáld ki, és aztán megbeszéljük a dolgokat: msn-em: eduardtt msn.COM, remélem tetszik (MATRICA MIND2 OLDALÁN VAN)
MEGTEKINTHETŐ
Csongrád megye , Makó
telefon: +36 30/ 7430682 eduard@vipmail.hu
Esetleg érdekel valakit ez szuperprecíz okostojás motorja???
Helótok!Huzuki persze hogy jössz velünk nemtom sztem nagyfaterral megyünk ki de fater meg muter is kint lessz!Azt nemtom hogy a Török,meg Sinkó hogy jön ki de még az Erik tuti velünk jön!!
Azért ne gondoljátok hogy hiperszuper krosszos vagyok!!Zozze téged láthattalak ma olyan 6 óra felé a városba 1 yz 250 ment elöl asszem te meg utána?? Múltkór mikor a Cr es haverom mociát sufniztuk(gyertyát pucoltunk)akkor asszem az az Yz zs srác meg még 1 Honda Xr400 vagy650 volt kérdezték hogy merre van Lábatlan!!
ehun vagyok e
hát dave inkább rmz de a crf se rosz de én olyat halottam h eszik az oilt de nem hiszem...vagy olyasmit
h a crf en cserész 3x oilt addig a drz n 1x h igaz e vagy nem...
szevasztok!
motoroztam is /cr/ meg szereltem is / kdx200/
minden kérdésre nem tudom a választ ...habár
castrol r2 kipróbált minőség egyik legjobb olaj ez tuti ...motul se rossz de nem sok tapasztalatom van vele de a castrolt merem ajánlani bátran ...meg leszel elégedve vele nem rosszabb mint a motul inkább jobb
mi még ezt az eperillatú fullszintetikus ippon olajat is használjuk ......ken is meg frankó eperillat van az erdőbe!
faisst szerintem meg a tesztek szerint is a suzuki jobb most rmz450 de a honda is toppon van ami talán kár hogy a suzuki csak 4 sebességes/ha ez kár/ (pedig én hondás vagyok)
www.albatksz.hu/albaarca/