Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah csanaki már versenyen is fog indulni félre értés ne essék nem becsülöm le sikit csak az ö véleményét erösitettem meg

tényleg siki mester mire sporolsz cska nem bowdenre
Lehet h veszek eggyet én is. 25 ért haveromét azt kicsit torzulok rajta. Ha annyira dícsérik akkor megér egy misét.
Ugye a 125 ösre nics jogsid? háháh oké grat romet!!!
Kösz!
Rometet is dicsérd meg, annak lelke van vazze, de komolyan!
Csanaki amugy biztos jobban tolja mint én!
Siki! most néztem a képedet. Fasza mind a kettő motor! 14 vagy? asszta akkor egy őstehetség van itt grat
mi lesz holnap??csak nem veretés???
Nem megyek! Spórolok!
nagykÁllÓ,nagyszÁllÁs,napkor,balkÁny stb........
Ájjj de várom a holnapot
az kár mondok én!ki megy a szombati showra????
ha valaki megy FELTÉTLEN DE FELTÉTLEN CSINÁLJ VIDEO FELVÉTELT!!!
enyiből le is írhattad volna....
én kérlek leirtam egy pár hozzászólással visszább a kedves Elissának!!!
sorry de nincs kedvem irni
Endy! Én eccer estem most nemrégen de az nagyon fájt! Többször nem szándékozok még csak ha terepen vok
én vok, zoozee sztem cr ezik vagy szerel,mx77 épitkezik, theograf gyerekezik,laci vagy segit mx nek,vagy a cr jét szereli
Itt vok! Nincs semmi mondani valóm!
spy14! merre szoktál tornázni a motoron?
MI ez a punnyadás kérem Nagyon nem mlesz igy jo
gerle2,evenx,standar,sutyerák,zoozee,laci2626,mx2,xlzx, és a többiek???????merre vagytok???
roekjozsi! jól tetted! kemény vagy apám ! remélem a rendőrökre jutott egy kis kavics is...
igen ha lesz végre egy cross mocim énse leszek elsöre profi:)
Na ja.Mondjuk az esés is azért volt mert túl sokat vállaltam be.Igy elsőre.:D
jo az!!!én sem vagyok profi,senki sem az elsönek
Nem vagyok még olyan nagy motoros.Nincs is meg régota a motor. Meg estem is vele ugyhogy kb 1 hónapig nem is tudtam menni vele.Még most sem mehetnék a műtét miatt. De már kiszedték a varratokat a lábamból ugyhogy go go go:)
Kaparást meg kerekezést gyakoroltam ma. Jó nehéz mi?:D
A MadMax kört szeretnem elsajatitani:D
nah Gratulálok! !!tedd azt és vegyél annyi benzint amennyit csak birsz,és döngezsd kia gépböl!!én is ezt fogom tenni!!
Sziasztok.Jót szántottam ma. Csak gondoltam megosztom veletek ezt a nagyszerű eseményt. Tök frankó hogy olcsobb lett a benzin.megyek is holnap tankolni meg kannába is!:D
milyen nadrágod van és emnnyi volt???