Az enyém nem tuningolt, ráadásul kicsit hosszabb az áttétel, hogy gyorsabb legyen, mert inkább endurozunk, és nálunk a hegyek ritkák, így marad a síkság meg az erdő..
4ben mikor nyit a power, kicsit hátrébbhelyezem a testsúlyom, egy apró húzás és már fent is van gyertyában...elképzelhető hogy rövidebb áttétellel előadja 5ben is, de a sebesség akkor meg kisebb, tehát ugyanott vagyok.
A keresztbordás sztori már engem is meglepett párszor, de még élek. A tank meg jó hogy nagyobb, mert távolabbra jutok
Te milyen időszakonként cserélted a dugószettet?
Nos vagyok skacok.Na okés hogy zooze hogy a tied föláll 2 kerékre mert az most zsir meg 250cmm.De azért a egy 125cmm az durva.Az enyémis 3-ba simán 4 kicsit gyengében ágaskodik.
ugyanilyen volt az enyém is /wr/ csak az enyémen normális cross tank volt ! de még a színe is ilyen volt nagyon jó moci volt .......... agyon volt tuningolva...az is felállt kerékre ...szerintem a tiéd is ha bivaly meg ha nincs nagyon eláttételezve ...egyetlen baja annyi volt , hogy ideges volt a keresztbordázatra az úton főleg ha fékútra jött ki a bordázat ...nagyon beszitált a kormánya .......ha nem figyeltél és nem kezelted a jelenetet akkor ledobott !
Ha megrohadok sem tudom felvenni gázra 5.-ben az elejét a gépnek, 4.-ben még följön ha kicsit rásegítek, de 5 ben nem mernék akkorát rántani rajta mert akkor mehetek az örök enduromezőkre ahol sosem tudod túlhúzni az egykereket és sosem fogy ki a benzin...
szevasztok !
csanaki minket láttál...... akkor jöttünk be kertvárosból már sötétedett a haverom világított
a múltkor meg ők voltak yz250 a másik haverommal xr400 -zal
shabika szavaztam a fejedre ....enyém is feláll 5-be kerékre
de az télleg oltás hogy amit akartam rmz-t arra összesen méb 1,8 millát kelett kifizetni..
néztem ugyan olyan k6 ost és 1.1 meg 1,2...
de most már eldőlt hogy 450 lesz..csak nemtom hogy 4 vagy 5 sebességest akarok...vagyis honda vagy suzi
csak 1 pillre ugortam fel
minyá mek hallowenre:D
4ben mikor nyit a power, kicsit hátrébbhelyezem a testsúlyom, egy apró húzás és már fent is van gyertyában...elképzelhető hogy rövidebb áttétellel előadja 5ben is, de a sebesség akkor meg kisebb, tehát ugyanott vagyok.
A keresztbordás sztori már engem is meglepett párszor, de még élek. A tank meg jó hogy nagyobb, mert távolabbra jutok
Te milyen időszakonként cserélted a dugószettet?
ha megveszem hol tudnám átvenni?
Arrow rendszer kapható a ’92 – ’93-as évjárathoz, az alábbiak szerint:
52006SU Rezonátor 58.700 Ft
52016SU Alumínium hangtompító 31.900 Ft
ennyit arról hogy nem 30 az alu vég...15ért mondom én hogy kurva jó ár.
megjött az R2 holnap kis is hajtogatok pár kortyot
most szavaztam 1et rád is
csanaki minket láttál...... akkor jöttünk be kertvárosból már sötétedett a haverom világított
a múltkor meg ők voltak yz250 a másik haverommal xr400 -zal
shabika szavaztam a fejedre ....enyém is feláll 5-be kerékre
néztem ugyan olyan k6 ost és 1.1 meg 1,2...
de most már eldőlt hogy 450 lesz..csak nemtom hogy 4 vagy 5 sebességest akarok...vagyis honda vagy suzi
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...