Balkány, Biri,Bököny, nyald meg a tököm!
Jó részek is azok, jó erdősek.Rég voltam már arra, el kéne nézni, meg van-e még a harangodi tó.Gondolom már leengedték megint.....
Háát, őőőő cirka kábé netalántán izé, MINDENHOL! Öszvisz 1ember volt megnézni, és 3om olyan van akinek tavaszal engedik meg, vagy tavaszal lesz pénze....
Na de hogy-hogy hirtelen MX1 kategóriában gondolkodsz?
Különben tudok egy atomzsír RMZ 450-et 2005-ös de csak 1 éves mert 2005 végén lett véve mikor már kinntvoltak a k6-osak.
Nemtudom mennyiért mennek a 450-esek mert nem nagyon érdekelnek de ez a gép 1 milláért elvihető és sztem ez nem rossz ár. Főleg hogy tényleg hibátlan.
csá Faisst,akkor ennyi volt az rm-z projeckt???
tudom az én véleményem nem sokat számit de szeirntem a honda crf450 faxább mint az rmz 450
meghát 1millio 2százezerért inkább egy crf
Háhh megnéztem Csanaki adatlapját. Hát mit mondjak. Sajna nekem kimaradt az életemből az h már kiskoromban motorozzak.:D az egész családom nem szereti a motort én meg hát akkor nem is lennék itt De grat neki mert amit a képen láttam az dícséretes. És ilyen fiatalon.... Azért még vannak tehetséges emberek a Magyarföldön!!!
na emberek..
végülis nem veszem meg az rmz-t mert 1.8 millió hitel van még rá
de mind1...nembaj...
faterom aszonta hogy frankón megcsinájjuk yz-t eladjuk és nézünk valami jó motort...1.2 körül...
én rmz450 és crf450 közül valamelyikre gondoltam...
zozi..melyik jobb?
Jó részek is azok, jó erdősek.Rég voltam már arra, el kéne nézni, meg van-e még a harangodi tó.Gondolom már leengedték megint.....
Nem tudsz rá vevőt?
Különben tudok egy atomzsír RMZ 450-et 2005-ös de csak 1 éves mert 2005 végén lett véve mikor már kinntvoltak a k6-osak.
Nemtudom mennyiért mennek a 450-esek mert nem nagyon érdekelnek de ez a gép 1 milláért elvihető és sztem ez nem rossz ár. Főleg hogy tényleg hibátlan.
Spy, hát őőőő, ugy általánoságban most durván egy 10es lesza bowden, szerettem volna dekorálni, de.....
és ha lefujom valamilyen szinre nem lesz ratyi???
4500at megér???
tudom az én véleményem nem sokat számit de szeirntem a honda crf450 faxább mint az rmz 450
meghát 1millio 2százezerért inkább egy crf
végülis nem veszem meg az rmz-t mert 1.8 millió hitel van még rá
de mind1...nembaj...
faterom aszonta hogy frankón megcsinájjuk yz-t eladjuk és nézünk valami jó motort...1.2 körül...
én rmz450 és crf450 közül valamelyikre gondoltam...
zozi..melyik jobb?