Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megvagyok elégedve!nem is megy rá a gatyám benyára!jo
amúgy hogy vagy megelégedve a kx-el??
azt nem néztem csak is R2!!!
akor holnap kapod elvileg. EZt az olajat nem nézed?:Carlube Triple R fully synthetic 2 stroke motorcycle oil
nem lehet ez se olyan rossz. ismeri vki?
ma reggel 9:30kor
mikor rendelted meg???
aha 2650ft/1liet
6lityo 15.900ft
A megrendelés napját követő munkanapon csak abban az esetben tudjuk a megrendelt árut elküldeni, ha a megrendelés reggel 10 óráig beérkezik. A 10 óra után beérkező megrendeléseket, a megrendelés napját követő második munkanapon szállítjuk ki.

mÉg olvasni sem tudok
oszt mennyit kell fizetned? és télleg 2650/liter?
én is rendeltem 6lityo R2öt,ha 10ig megrendelem akkor még aznap kiküldik enm??én ugy olvastam az olajshopon de még nem jött meg
hy
kb mennyi kavics van vasra??? szerintem faxa a 200 sx(alaprbol tetszik az összes KTM)
Hát most elszakadt a power mozgato bowden a hondába, ugyhogy igen megyek még a DT-vel, jo is hogy még nem vitte el senki....
Peti, és télleg 2650ért adják literjét?? mennyi a postaköltség?
na amugy mi a vélemény a 200as sx-röl??
ja vagy csak megyek előttük kicsit, megvárom míg elesnek és csak átülök!
Siki dt-vel szoksz még menni?
Akko le kell ütni a gépről őket és cserélni velük....
jaja legközelebb már lehet vmi crossgéppel fognak jönni!
piros ladábaaaa? ez geciség!
hellósztok!
megyek ma erdőbe aztán kiérek erdőbe van itt kis faluszerűség mindenütt földutas, megyek jó gyorsan látom kanyarba jön egy piros lada. na mondom leállok az útszélre elengedem.
aztán meg jön és hirtelen befékez mellettem! nem is figyeltem 3 rendőrbácsi csücsült benne!
az egyik már ugrott is ki, na aztán fordultam egyből és már csak port nyeltek!!
kicsit meglepődtem de nem volt gáz!
fasza
Kipróbáltam ma az endúrózást! Hihetetlen élmény volt és nem esett szét a motor
hát nem hiszem h szar lenne...biztos szép hangja van...én nem tom,még nem volt motoron
nem úgy értem. nyújt e majd elég teljesítményt?
miért szarna be? nagyon nem tud rajta mi beszarni...van benne gyapot,1 "furulya" meg a külseje. kb ennyi
elküldtem...kiváncsi leszek...