Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma motorozás .................remek az idő! ...............remélem nálatok is minden oké

siki kész a powered??? ...lejárt a 10 perc !!
amúgy még nem tudom merre megyünk mert még csak most beszéljük meg a többiekkel mi a zsír , de ha kikristályosodik a terv /és arra felé megyünk/ akkor csörgetek még időben xlzx- nek!
ha egri vár pótló makett......akkor itt kéne összefutni
az nagyíon fasza! Az E az 50 lós,nem?
Igen!Annelkul meg sem kapnam a hitelt!
szal az E-s verzióhóz is lehet kapni rewndszámot?
na meg a jogsi kell Enduro versenyhez Crossban nem kell zart palyan folyik a verseny
ilyen hasonlot fogok venni ,rendszam mehetra ,de versenyen nem kell EnduroCrossban csak Enduro versenyeken kotelezo a rendszam
az E az 50 lós,nem?
de ahoz nem lehet rendszámot rakni,nem?
ezt fogod megvenni,vagy ilyet?
csakis az E mert kovi evben 1-2 EnduroCross versenyen indulnek ha visszonylag jol huzom a gazt
Dragasagom
nem az egri vár felé kellene már tartanod? motorozós idő van
Grat!
szín?sárga?
és melyik változat? s vagy e?
aloha!
sziasztok hogy vagytok ???tegnap bemegyek Suzuki uzletbe hogy megrendeljem a DRZ 400E K-7est:)
Segitesz vele szerintem, én is csinálok majd, de amiota igértem még felé se voltam
Nem lesz baja siki.Különben szevasztok .Siki igértél nekem képet a pályárol hmm mivan vele .Ha máma sikerül learatni akkor nekiálok énis a folytatáshoz a crosspálya ügyébe.És akkor küldök énis képet ha evvel segitek az épitkezésbe.
aloha!
Ok majd rakok fel térképet!
Mindenkinek jó csapatást én a földet fogom ásóval....
Na mindjárt meg power bowdent bugerálni
A power motornak nem lesz baja ha kézzel mozgatom?
hááááááááááááááááááááááá !!!! Egri várhoz megyek énis !!!! Kötelező megcsörrenteni ha mentek!!!!!!!!!205863355
látom a fantázia beindult és butaságom sok embert megmozgatott!!
SIKI!!!!!!!

Dobjál már fel KOMÁROM környékéről katonai térképet.
Valahogy át lehet felétek a hegyeken mocizni,meg bármerre!!!!
hy
holnap mindneki megy döngetni??az faja énis
gudi nocht!
na jó éjszakát mindenkinek ! holnap motorozós időt
Na én is tiplizek mára.....
Drukkoljatok holnap hogy öszejöjjön az ideiglenes power megold ás!