amugy megrendeltem a szájbavert 3700FT/db-os bowdenjüket hogy kapnák be az eres lófaszt....
de itt van egy hét ösziszünet végre kiélhetném magam meg szokhatnám a hondát ezek a turorudik meg aszongyák hogy 5napon belül hét legvégére jó esetbe....
bocs a parszt stilusér de faszkivan esete áll fennnnn
á ne féljél ezeket azért nem siki csinálja teljesen megbízható és jó olyan mint egy yz csak van aminek hosszabb a végáttétele , kicsit nyomatékra hangolva , világít és puhább a telója kb . ennyi
nem szoktunk betoldani ...de ha ennyire nem bírsz magaddal és a tescós 300 Ft -os megoldás se jó akkor mondok mégegyet ...ez teljesen ingyenes és 15 perc az elkészítés normaideje
a bowden ha elég hosszú és elér a powerhez bőven akkor a külsejéből le kell tekerni vagy vágni néhány centit így hosszabb lesz a belső alapraállítod az állítócsavarokat esetleg eldobod azzal is nyersz hosszat és a villanyszerelőcsokit rárakod a bowdenbelsőre amit ilymódon hosszabítottál meg 10 perc alatt !
ezt magyarázom éppen ......nem volt régen wr gyárilag.......az úgy lett , hogy szenvedélyes endúrós yamaha importőrök megépítettek yz-ből évente néhány tucatot ...ezzel először mentek versenyzők, utána eladták aztán hozzánk került ......az enyém amennyire tudom svájcból volt állítólag ott is faragták vagy franciába !
ez nemrég a hondánál volt így még működik is mert a hondának nem volt 4T 450 -es versenyendúrója de az olasz HM csinált crf 450 x-et ezt fokozták önindítóval stb.-vel mire a gyár is elkezdte csinálni kb. 2 éve
namost azzal meg azért van nehéz dolgunk a / neten kell kutakodni/ de nem biztos adatok repkednek mert a motort se gyártották ezért adatai se lehetnek igazán megbízhatóak
talán a wr -ről de a crm-ről nekem semmi eddig mert sikinek is kerestem...na nézek valamit
addig is az 525 exc az kb.59-61 Le-s a főtengelyén de a kerekén mérve csak /ott minden motor gyengébb/
49.5 - 51.5 LE marad belőle ........de ettől még feláll kerékre igaz nem 80-nál hatodikba
de itt van egy hét ösziszünet végre kiélhetném magam meg szokhatnám a hondát ezek a turorudik meg aszongyák hogy 5napon belül hét legvégére jó esetbe....
bocs a parszt stilusér de faszkivan esete áll fennnnn