Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet!Me má én is csak egy ,fasz vagyok
látom te is átélted ezt már párszor...

lehet hogy ez korral jár. ?
Nosakkor nemmmessze vagy Sütit ideeeeeeeeeeeeeeeeee
40 ezer?hátammég zsíros kenyérre sem elég!Nem esszerű az,sok lesz a veszekedés Me vagy senki,vagy mindenki akarja csináni Úllegyen sikerüljön Trámogatom
Anyukákat látogatunk Szolnokon, holnap megyünk csak haza. Már öklendezek a sütiktől
most meg van a rávaló péz 40e, csak egyszer össze kellene már ülni, megbeszélni mindent
Sajnos nem egyszerű. Mindenki akarja, de senki nagyon nem csinálja. Az ünnepek után lesz nekem is kicsit több időm foglalkozni a dologgal, amikor itthon leszek.
Csináltok egybesületet?Vagy füstbe ment terv lett,vagy csak vót ?
jaja végre van kis időm a gyerekre is. Vigyyorog ezerrel, bár ez a téli zivatar kicsit kizökkentette a jókedvből..
Légszűrőt mos a hóba,azt az északi sarkon lesi egy fóka
Nem,nem.Most jöttem be a melóból,de még szerintem kimegyek.Ha dógom van asse jó,ha nincs assejó,mi a pöcstöt csinájjak má magammal .Unom má a netet is Minden buli otthon jól vagytok?Nálunk minden baba
merre csavarogsz?
kilakoltatott az asszony? Csak a 3. szomszédnál van kódolatlan wlan?
Szevasztok sunnyogók Én má fülkéből nyomom a netet
Múlt hét csütörtök óta nyomom. Holnap megyek haza, belepattintom az első kereket a CR-be, légszűrőmosás, és mehetünk másnap. Már nagyon hiányzik egy jó kis motorozás.
Csak nem lehetsz beteg ilyenkor!? Egyé sok bejglit forraltborral
Wow, tyű, aztaa. Én kezdek egészen jól lenni, a gyógyszerek is elfogytak, vasárnap egész biztosan kimegyek egyet ráhangolódni a motorozásra.
Egyébként meg hellóó!
NTH
Mondtam neki egy-két dolgot...
Taksonyra rájöttem, szia, de hogy ki ez a KTM-es zöldruhás motorcsavargató...
na jóó ..annyit elárulok, hogy Taksony, de hogy ki? Megfejtésért csoki jár
Nakiez és hol volt ma?
A barátnőmtől kaptam asszony nem venne nekem.
Gondolom a feleséged vette!
Jó jó de hát ha azt kaptam, nem dobhatom ki. Inkább elhasználom.
azt mondtad nem kell 450!