Kűdöm azonnal ÁÁÁ annyira nem érek rá,terigetek,mosógépbe pakolok,mosogatok,takarítok,meg ide ugrálok.Délelőtt a havat hurcoltam,ne legyek üresjáratban
Szó se róla, velem is előfordul, ha savaznak, nem őszinte a mosolyom, de ha valami érdekel, akkor megkeresem a módját, hogy megtudakoljam... Persze nemmindegy a stílus, és próbálok nem "felesleges" kérdésekkel fárasztani az idegeneket... Jóis, hogy eszembejuttattad, mikoris tudod megadni aztaz 50 millát, amit kölcsönadtam?!...
Félre ne értsd, bazz !... Ezegy szabad fórum, szabadország.. Pláne, hogy alapköve vagy az oldalnak.. Igaz, rosszos vagy, nem endurorosszos, de sebaj, majd kimozogjuk.. Maradj csak a seggeden, mégcsak az kéne, hogy valamit leverjé a nagy sietségben...
Még az jutott eszembe, hogy kellesz ide mint a látás, milenne ha nem ciánoznád az ujjakat, megszámlálhatatlan tagszám lépne fel, oszt eccer csak bese tudnánk lépni, annyian lennénk...
Szevasztok!
Nincs véletlen valakinek Polisport Integrál típusú kézvédőhöz passzoló, vastag kormányra(28as) felhelyezhető felfogató szettje?(nem az kell ami a kormány végébe megy bele,hanem a "bilincs")
Sziasztok!
A következő évre keres 1 erdélyi barátom ENDURÓ klubokat
versenyzőket hobbistákat STB!
Kérlek titeket SEGÍTSETEK !
BOLDOG KARÁCSONYT MANÓ
CÍMEM:motorostura@citromail.hu
pár kép az ottani pályáról
Ebből most sokat megtudtam!
Véleményeteket szeretném kikérni,1997-98as KTM SC620ről mi a véleményetek?
Megbízható motorok vagy sok gond van velük?
ronis robogót is hoz?
Nincs véletlen valakinek Polisport Integrál típusú kézvédőhöz passzoló, vastag kormányra(28as) felhelyezhető felfogató szettje?(nem az kell ami a kormány végébe megy bele,hanem a "bilincs")
téli gumikat már mindenki beszerezte,?
6-os 8-as kapupánt csavarok fogynak a helyi boltokban... he..?
A következő évre keres 1 erdélyi barátom ENDURÓ klubokat
versenyzőket hobbistákat STB!
Kérlek titeket SEGÍTSETEK !
BOLDOG KARÁCSONYT MANÓ
CÍMEM:motorostura@citromail.hu
pár kép az ottani pályáról
_a_luxusban/
van vagy 50 motor a garázsában bazzeg