Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van már...
Kűdöm azonnal ÁÁÁ annyira nem érek rá,terigetek,mosógépbe pakolok,mosogatok,takarítok,meg ide ugrálok.Délelőtt a havat hurcoltam,ne legyek üresjáratban
Ha nagyonnagyon unatkozol, kapcsolj az ATV-re, ha van... Beszarsz... Privát vélemények a magyar politikához...
Szó se róla, velem is előfordul, ha savaznak, nem őszinte a mosolyom, de ha valami érdekel, akkor megkeresem a módját, hogy megtudakoljam... Persze nemmindegy a stílus, és próbálok nem "felesleges" kérdésekkel fárasztani az idegeneket... Jóis, hogy eszembejuttattad, mikoris tudod megadni aztaz 50 millát, amit kölcsönadtam?!...
Ez a baj velük,hamar feladnak mindent Nem úgy mint minkeee,vínek tanácsa
Félre ne értsd, bazz !... Ezegy szabad fórum, szabadország.. Pláne, hogy alapköve vagy az oldalnak.. Igaz, rosszos vagy, nem endurorosszos, de sebaj, majd kimozogjuk.. Maradj csak a seggeden, mégcsak az kéne, hogy valamit leverjé a nagy sietségben...
Lehet,hogy elkéne tünnöm egy időre,bár akkor meg más hülyeségeket csinálnák
Még az jutott eszembe, hogy kellesz ide mint a látás, milenne ha nem ciánoznád az ujjakat, megszámlálhatatlan tagszám lépne fel, oszt eccer csak bese tudnánk lépni, annyian lennénk...
Szevaaa Asszony a fodrásznál van,(vagy kitujja )máshogy nembírom egyedül elbaszni az időt
Csika aki a MUMUS... GGestét...
Nincs mit ezadógom
Köszönöm az építőjellegű hozzászólásodat!
Ebből most sokat megtudtam!
Motor az is?Akkor, szar az is
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kikérni,1997-98as KTM SC620ről mi a véleményetek?
Megbízható motorok vagy sok gond van velük?
Aluttam 1 órát,hát ti
megnízzük :-) hozok sört, belépőt meg egy 1000-est. csajol legyenek bemelegítve ...
ronis robogót is hoz?
Szevasztok!
Nincs véletlen valakinek Polisport Integrál típusú kézvédőhöz passzoló, vastag kormányra(28as) felhelyezhető felfogató szettje?(nem az kell ami a kormány végébe megy bele,hanem a "bilincs")
lassan benevezhetsz a fehervari scooter stunt teambe,hheheheheheh
Nincs is olyan nagy különbség az Ő garázsa és az enyém között
huh, ezt igy koran reggel nem kellett volna megneznem .... az autos garázzsal, meg magával a hellyel ki tudnék békülni ..... obazmeg, ......
ébresztő fotelkrosszos rokkant bagázs,
téli gumikat már mindenki beszerezte,?
6-os 8-as kapupánt csavarok fogynak a helyi boltokban... he..?
Sziasztok!
A következő évre keres 1 erdélyi barátom ENDURÓ klubokat
versenyzőket hobbistákat STB!
Kérlek titeket SEGÍTSETEK !
BOLDOG KARÁCSONYT MANÓ
CÍMEM:motorostura@citromail.hu
pár kép az ottani pályáról
http://motorinfo.hu/magazin/2009/12/21/stewart_megfullad
_a_luxusban/
van vagy 50 motor a garázsában bazzeg