Az jóó,de ha hamar megnő az nem mert még több a baj vele! Mi mindennap veszekszünk a fiúkka! Miattuk meg az asszonnyal is. Jobb ha kicsi kevesebb a gond meg nemtud visszadumálni...még
A dokik? Azt goldolták hogy hülye vén majom mi a faszt motorozol kellet ez neked le vagy szarva. ezt gondolják ha nem is mondják ki. Azért nem jászberénybe mentem mert már ott ismernek és útálják a crosszosokat ! Biztattak de mivel nem tehettem meg hogy fizitóra meg gyógytornáta járjak igy vissza sem mentem Jó igy!
Bár nem vagyok orvos, de ezegy kicsit túlsok melónak tűnik...
Tény, hogy az se jó, ha az ember fexik ilyenekkel egész nap, de mértékkel a mozgás is, meg a terhelés... Ismerem a sztorit, sajnos én még 1 k... gyógyszert sem vagyok képes stabilan szedni, de muszáj megerőszakolni magunkat az egészség érdekében.. Hogy a faxba fogod ropni a gyémánt lakodalmadon a táncot bicebócán?
Háde,nem állapot volt mindig csörög,lemerült,megint híttak,csipogott,ugattunk egymással miatta,értelme így nem volt azóta béke és csend van Gyerek meg má 4 kiló nő mint a gomba
Vezetékest,nem tesszük vissza míg pici a baba,me a család is azon hívogatott éjjel -nappal me ingyé volt.meguntuk.Van 3 mobli,asszonynak 5,hijjá amin akarol
Azt mondják sok idő kell hogy teljesen meggyógyúljon,de én nem igen tettem meg mindent ez érdekében. Ki hagytam a fizikó ter. már gipszel több mint50000 km vezetten ittnol meg egyedűl szállitottam haza a méheket a hanságból. Lehet ez sem tett jót neki.?
Miazhogy nemlesz jobb? Nebassz, ez azért nem hangzik annyira zűrösnek? Mmint azt értem, hogy fáj, de csaknem marad így... De csizma volt rajtad, nem? Nemtommér, nekem úgy rémlett, a lábszárad tört el, valahol...
Jaa alábam eszméletlenül fáj a hidegre meg a válltozásra hiába kenem fasztummal és jelzi ha változik az idő. A II lábújj lábfejbe lévő csontja tört darabosan meg egy izület.köszde már nem lessz jobb sántikálok de már nem is zavar
Hát szom. -vasárn. Lipcsébe megyek mátészalkáról,de kiszállok tankolni. álltalában 32ó alatt haza is jővök2300km. sietni kell mert hétfőn dolgozik az autó , most hétvégén is ment ennyi idő alatt.
Tény, hogy az se jó, ha az ember fexik ilyenekkel egész nap, de mértékkel a mozgás is, meg a terhelés... Ismerem a sztorit, sajnos én még 1 k... gyógyszert sem vagyok képes stabilan szedni, de muszáj megerőszakolni magunkat az egészség érdekében.. Hogy a faxba fogod ropni a gyémánt lakodalmadon a táncot bicebócán?