Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem, igen... hardenduro 4 ever... anyáznak a vadászok... próbálkoznak a zsaruk.... jönnek a felfelék, és ha még elugrasz a tetején, annál jobb... néha defekt, néha sérülés... geciszar... de akarod
Azzal nagyon nem szabad foglalkozni.. Jóideje már magamon is képes vagyok röhögni, ha vicces a szitu. Ezért is jó az enduro. Persze nem mindig, de mindenki találhat magának kihívást.. Az ügyesebbek mehetnek a meredekebben, a rutintalanabbak meg is kerülhetik.. Emiatt ugye lehet vigyorogni az ügyesebbeken is, mert Ők a nagyobb kihívást választják, és nekik sem jöhet mindig össze..
Meg kiröhögnek a többiek, ami sokkal rosszabb
A krosszozás ellustít... Ha elfáradtál / úgyérzed, hogy elfáradtál.. / odagurulsz a szállítójárművedhez, és kifújod magad.. Ha az erdő közepén teszed, estére megesznek a medvék..
1989.10.23.a többi stimm
Utoljára a köztársaság kikiáltásának napján (1989.10.12) toltam haza egy kettőötvenes Jáwát... azóta simán mennek a dógok
jaaaaaaa, még se nem se se nem se csak a sok hülyeséget
Neeem, félreértetted, mondtad, hogy szívnád valakinek a vérét, arra írtam azta sok hülyeséget, ami néha előfordul itt is... Felraktam a motorom 430-ra, 1 telefon sem volt, de nemis vagyok 100%ig meggyőződve, hogy eladjam, nekem gurulni jó, pláne, hogy a sok narancsos csoda és társaival még elporoszkálok..
Nyáron volt tolingáltam én is egy párat,aztán má,hurcoltam őket a faluszílre próbálni. Beremegősödtem úgy mire sarasan hazatoltam egyik másikat,mint állat,levegőt se kaptam,pedig má annál lassabban egy 100 éves se megy, aszittem ott halok meg. Enyimet meg bebasztam az árokba,haza gyalog, futó fel azt vissza érte,nem kellett a kutyának se Na akkoriban el is ment a kedvem a motrizástú
Alapvetően én is lexarom... csak ne túl messze történjen, mert fárasztó hazatolni
Vót vevő gípedre? Na az jóóó Ha nem vitte el ,meg aggyá nekije,me feltartott
Ín nemtudok,motri szítszedve,sok a meló,asszony-gyerek páros ordít zsé keves,állam adja el is veszi Hogy rohadna meg az összes ott fent Mindig emelnek minden szart De meddig
Én azt szeretném kérdezni, hogyér adja, hánnyal megy, és mikor volt vadonatúj, és mért ilyen koszos? Talán csak nem használta jóember?! Miii? Motorozott? Esett is? Akko neméri csak a felét... Jónapot...
Bazz kezdek besanyisodni itthon...
Szeeva Hagy repkedjen
Tiszta tavasz lett... lehet menni endurózni... már aki tud
Sztem közel volt a dugó ahhoz, h kirepüljön a kipufogón
Jó denevér reggeltet,szíjom ma is a sok vértet,má,ha lesz rá jelentkezőőőő Minnyá menni kell csavarognyi Eső esik,10 fok,hó olvad,híííííídegebb van mint a -20-ba
Uhh, hát az télleg nem lehet sok, jó, hogy szét nem akadt...
Nalátod, alig alszol és már január van..
Ja, úgy... olyan MZ TS 150 körüli menetteljesítményt bír produkálni... hiába, négy évig kentem a száját... de úgy tűnik, januárban megcsinálom
Mmint motorikusan? Majcsak fussa..
Szoktam... csak most kellene felújítani a mi motorunkat... oszt éppen nem fussa rá
De Te azért motorozol, nem?...
Ezexerint én már hónapok óta alszok
Ok, de minek? Lóvé nincs, motorozás nincs, takarítani meg b@szok... Jóreggelt...
Ugyanmá... lassan megyek aludni