Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ébresztőőőőőőőőőőő!
köszi mindenkinek!
De, le tudod. Nem egyszerű, a hátulját óvatosan le kell pattintani, majd a nagy gombelemet kivenni kb. 3 mp-ig, majd visszatenni, és az egészet újra összeragasztani. Ha akarod MÉG nullázni a későbbiekben, akkor ne ragaszd vissza, 2 db gyorskötegelővel is meg lehet oldani, nekem úgy van.
ja rátekered a gyertyakábelre és már műxik is...
nem tudod nullázni..
ha joltom akkor az az impulzusok alapján számlál igaz? elvileg a gyertyakábellel kötöm össze és slussz-passz....
hali abba tud vki segíteni nekem hogy nézegettem üzemóraszámlálót a motorra és arra lennék kiváncsi hogy azt lelehet nullázni vagy vmi? csak mert semmi gomb semmi nincs rajt... meg van értelme venni? válaszotok elöre is köszi
Rendben, énmost eleget vagyok a gép előtt... Jóéjt !...
Remélem holnap folytatjuk,bocs,de elteszem magam holnapra! Jóóó cakát
Nekem lehet, 20 éve ismerem... Mondom, nekem ettől nem lesz kisebb a szememben, bár a barátoktól is szeretem pacekba a frankót.. Igen, sajnos elég tré, remélhetőleg jó a doki, sportkórházban.. Ennek is k... fontos a rehabilitáció.. Nemvagyok aza gyógytrornázós típus, pláne nem itthon a szobában Norbira.. Kis feleségével is inkább csak 3D-ben tornáznék.. Ezvan, elk...tam, most viselhetem a következményeit..
Hát azt hallottam az nagyon kényes! Van jó orvos?
Addig ne alkossunk véleményt mig a körülményeket nem ismerjük
Térdkeresztszalag... Már egy hónapja sikerült jól kitekerni, bevégeztem a melót, amit 10enévesen síeléssel megkezdtem...
Ez csak az én privát összeesküvés elméletem, dehát pont az edzésekkel lóg ki a "lófutómű".. Nem a társasággal van baja, csak a nettel.. Én nekitámasztottam a kérdést, dehát Ő nemaza fajta, aki bemerné vallani, hogy a Nője tiltotta le.. Nekem azmeg nem magyarázat, hogy ideje nincs... Hónapok óta 1 perc se?!...
Milyen mütétre?
Nemcsodálom, 12 évig egy kib@szott robogóm se volt, meg normális hó, mosmeg műtétre várok.. Pedig perverz módon szeretek csúszkálni a hóban, még a saját magam csendességében is...
Részvétem a bukta miatt,de hiányzik nekem is!
Én nyáron rákérdeztem, aszonta nincs ideje... Ha engem kérdezel, sztem a csaja letiltotta, mimásért tűnt volna el, akár itt, akár máshol lebukott a net miatt... Korábban "állandóan" itt lógott, most meg meg se jelenik? Ez csak duma... Persze ettől énmég bírom a búráját, de a véleményem ez...
Azt hisze 4 alkalommal már motoroztam azóta,de jobb lett volna ha marad a tél mert kezd bizseregni a talpam a motorozásért, 8C fok karácsonykor?,
Hanem, hát nem... És akkor mostmár motorozol is? Mmint amikor nincs -20, csak jókis hó...
A SANYÁROL tudtok valamit ? Azon kivül hogy edzést tart taksonyba . Miért nincs a fórumon néha?
Nem hinném!
Nemakarok ezt, nemakarok azt, nemszeretek blablabla... Maj megszereted...
Nem kérek belőleeee! mint irtam jó igy . Tudok motorozni is vele úgy jó ahogy van!
Kibaszott korlátolt gyepesagyú köcsögök, mintha valami közük lenne hozzá, hogy ki mivel "rongálja" magát.. Nekik az lenne a dolguk, hogy gyógyítsanak.. Nanembaj, majd ha jóidő lesz, Csikával meggyógyítjuk egy baseball ütővel, hogy aztán egy rendes doki újra helyretehesse, na mit szólsz, mekkora ötlet?!..
Különben meg nem is a törés a nagyobb baj hanam a zúzódások amik voltak . Nagyon sokáig volt a bevérzéstől fekete a talpam a gipsz levétel után!