De, le tudod. Nem egyszerű, a hátulját óvatosan le kell pattintani, majd a nagy gombelemet kivenni kb. 3 mp-ig, majd visszatenni, és az egészet újra összeragasztani. Ha akarod MÉG nullázni a későbbiekben, akkor ne ragaszd vissza, 2 db gyorskötegelővel is meg lehet oldani, nekem úgy van.
hali abba tud vki segíteni nekem hogy nézegettem üzemóraszámlálót a motorra és arra lennék kiváncsi hogy azt lelehet nullázni vagy vmi? csak mert semmi gomb semmi nincs rajt... meg van értelme venni? válaszotok elöre is köszi
Nekem lehet, 20 éve ismerem... Mondom, nekem ettől nem lesz kisebb a szememben, bár a barátoktól is szeretem pacekba a frankót.. Igen, sajnos elég tré, remélhetőleg jó a doki, sportkórházban.. Ennek is k... fontos a rehabilitáció.. Nemvagyok aza gyógytrornázós típus, pláne nem itthon a szobában Norbira.. Kis feleségével is inkább csak 3D-ben tornáznék.. Ezvan, elk...tam, most viselhetem a következményeit..
Ez csak az én privát összeesküvés elméletem, dehát pont az edzésekkel lóg ki a "lófutómű".. Nem a társasággal van baja, csak a nettel.. Én nekitámasztottam a kérdést, dehát Ő nemaza fajta, aki bemerné vallani, hogy a Nője tiltotta le.. Nekem azmeg nem magyarázat, hogy ideje nincs... Hónapok óta 1 perc se?!...
Nemcsodálom, 12 évig egy kib@szott robogóm se volt, meg normális hó, mosmeg műtétre várok.. Pedig perverz módon szeretek csúszkálni a hóban, még a saját magam csendességében is...
Én nyáron rákérdeztem, aszonta nincs ideje... Ha engem kérdezel, sztem a csaja letiltotta, mimásért tűnt volna el, akár itt, akár máshol lebukott a net miatt... Korábban "állandóan" itt lógott, most meg meg se jelenik? Ez csak duma... Persze ettől énmég bírom a búráját, de a véleményem ez...
Kibaszott korlátolt gyepesagyú köcsögök, mintha valami közük lenne hozzá, hogy ki mivel "rongálja" magát.. Nekik az lenne a dolguk, hogy gyógyítsanak.. Nanembaj, majd ha jóidő lesz, Csikával meggyógyítjuk egy baseball ütővel, hogy aztán egy rendes doki újra helyretehesse, na mit szólsz, mekkora ötlet?!..
nem tudod nullázni..