Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csőő mindenkinek! ma egész jó idő volt! napközen +5 fokot mutattak a hőmérők. holnapra +10et is mondtak...vigyázzatok az utanoka csak óvatosan..:P
Kiseszállsz? De komolyan, hogy van a lábad, amivel mikor is miis történt pontosan?...
Számítógépezek bammeg,micsinánák
Elég nehezen menne az autóba!
Nem ér, nem ér... Mintha Nővel beszélnék...
Ha fél nappal később olvasom, hogy itt jártál?!...
Egésznap bírod? A válogatottban a helyed !...
Ugrókötelezéssel miahelyzet?
És te mit csiálsz?
Akkó hokizzá tovább
Hát ez nem ér félnappal utána irsu azt nem birom ki várni mint most sem!
Akkor neked bocsi! Kösz jólvagyok egésznap hokizok........
Szeva... Én a múltkor is reagáltam, asztál írni... Hogy ityeg?
Szasz májsztró, míz király
Ismét Hi! Mindenki!
Neked elhiszem, viszont én eccer szem és fültanúja voltam egy aleko telepen, amikor harmadszorra se ment fel egy a tréler II. szintjére, pedig akkor már vagy 60 méterről szaladt neki a freestyler.. Viszont a kuplung szénné égett.. Látványnak nem volt gyenge..
Szasz, NEM BÍROM már itthon a seggemen
Szasz betegen ugrálóóóó
Hát itt jobbra, a sok érzelemdús fej között van egy szürke "link" gomb, azzal jártam el.

Az Aleko jó gép, mindent kibír. Kisebb ugratásokat is. Csináltunk videokat is, de még nincsenek gépre töltve.
Mennék,de így is sok a morgás,hogy kint vagyok.Ha meg bent vagyok az a baj.A baba miatt,ha ótóztatni kell valahova memmozdulni sem birok Evvan,míg egy darabig
Köszi.. Ez milyen eljárással történt, hogy mosmeg megtudom? Ezegy vattazsír vas...
Sztem jól döntöttetek... Az első 3-ban semmi kihívás nem lett volna, kiakar olyannal menni, ami arra megy amerre akarod?..
Nekem most nem jön le a link...
Sok típus szóba került, a Subaru Impreza a világhírű összkerékhajtás miatt, a Toyota Celica GT a lapos építése miatt, valamint említésre került még a Land Rover Defender is, de végül a 40ezer Ft összértékű gáz/benzines ALEKO 2141s lett a nyerő.

http://upload.wikimedia.org/wi...!M2141s_alek
o-f.jpg
Akkor a mai menést a TB szponzorálta?!... Milyen automobillal nyomtátok?
cshhőőőő
Lázasan elmentem Matyi haverommal egyet rallizni a hóban, mert már nem bírok itthon feküdni

A bugyisi quadpálya "short-track"-je kiválóan járható.
Áhoj... Lázasan dolgozol, vagy láztalanul?
Te nemtervezted azta balatonfűzfői dzsemborit megnézni?
Én lemennék nagyon, de 1edül azé mégse...