Namivan kiscsávó, látom nembírod vérszívásnélkül... Gyereki a hóra.. Nabassza meg már elolvadt...
Angola egy nagyon jókis ország, hiányzik is rendesen... Sikerül 1 kicsit jobb szelet fognom, vitorlázok vissza, mint Onedin, vagy Fa Nándor...
Bazz ennyi mindenhez értesz? Azasszony megfogta az isten futóművét Veled..
Rendes csocsesz vagy, jövő karácsonyra még áll az ajánlat? Ha nagyon erőszakos vagy, elküldheted utánvéttel a húsokat...
Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam,
Kimegyek a garázsba és megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
Bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre!
Ku**ára várom már a tavaszt,
Kínomban zabálok néhány kiló halat!
Mindezt egészen addig csinálom,
Míg az egészet sugárba kihányom!
Azt mondom én neked, motoros barátom,
Motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!
Akkor a dolgozó veteránoknak.. http://www.youtube.com/watch?v...
És annak, aki szereti...
Nekem nem lenne bajom a munkával, ha beletalálnék a jóba... Eddig ritkán sikerült, vagy sose... Nah nézzétek, élvezzétek...
Így van. A sok bunkója foglalkozna az erdő szélén a sok szeméttel, a fatolvajokkal vagy az orvvadászokkal... és ha mindezt megoldják, akkor azonnal leöntöm benzinnel és felgyújtom a bokorugróm
Ezegy végtelen történet, de 1 tény.. Ha véletlen tényleg telecsap egy motorost, aki meghal, vagy lerokkan, akkor börtönbe megy az idiótája.. Megérheti? Nálunk vannak a legjobb csajok, és sajnos a legkevesebbet gondolkodó, legkorlátoltabb emberek is.. Uff.. Meg off..
Én is az elején járok... három évadot nyomtam végig, főként aszfaltbetyárkodás után... és vannak hasonló, úgymond jelenségek errefelé is... dögöjjön meg az öszes kocsog
Sajnos énmég nagyon az elején járok, kevés a negatív tapasztalat, mmint műszaki hiba pl. Mezőőr is csak 1szer akart halálra gázolni a geci nivájával, de már amikor felémkormányzott, akkor is csak röhögtem a szánalmas fattyán, miből gondolta, hogy van esélye?!..
A "fizikális" szívás pedig nemis szívás, feladat..
Most láttam juropsporton bekkflip 2személlyel... Cseh gyerekek...
Angola egy nagyon jókis ország, hiányzik is rendesen... Sikerül 1 kicsit jobb szelet fognom, vitorlázok vissza, mint Onedin, vagy Fa Nándor...
Rendes csocsesz vagy, jövő karácsonyra még áll az ajánlat? Ha nagyon erőszakos vagy, elküldheted utánvéttel a húsokat...
Kimegyek a garázsba és megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
Bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre!
Ku**ára várom már a tavaszt,
Kínomban zabálok néhány kiló halat!
Mindezt egészen addig csinálom,
Míg az egészet sugárba kihányom!
Azt mondom én neked, motoros barátom,
Motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!
Kellemes Ünnepeket!
http://www.youtube.com/watch?v...
És annak, aki szereti...
Nekem nem lenne bajom a munkával, ha beletalálnék a jóba... Eddig ritkán sikerült, vagy sose... Nah nézzétek, élvezzétek...
A "fizikális" szívás pedig nemis szívás, feladat..
Most láttam juropsporton bekkflip 2személlyel... Cseh gyerekek...