Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5 azert tulzas, azert mar a6 3tdi van, 4kerek papa .... oszt vip hitel, hheheheeh
ne ordíjjjáá mert felébreszted űűűket
psszzzzt! már alszanak
Hi! mindenkinek!
Csak nehogy a jég alá kerülj
Mittanátam a gípen,aszontam nekik,feeeeeeeeeeküüüüüggggyyyyyyyyyyyy!Oszt megcsináták
Annyira beteg vagyok hogy holnap kimegyek a naplástra jégkorongozni!
Háde legalább vagy 5 millkó gyűjjön haza akkó mehet.
Orvil öccse elküld egy zoknit postán, azt tedd a Superb orra alá: Szimat! Keresd!

És már megy is.
Majd nyáladzok rá bélyeget az mondom neki usgyi hozzátok
Örülj neki , hogy semmi bajod. Ne akard hogy menjek látogatni téged . Az neked rég rossz lesz.
johet ide a superb, ocsemnek befér még, heheheh
Jobbulást minden betegnek!
Enyimautó,mindenttudó,leszabályoz,úton marad,mindent tud mint a csúcsok,superb-t após aszonta eldobja a picsába sokkal jobb ez az öreg szar.Mondom neki,ez az alap,a tiéd meg má szar
az alap, heheh. itt is egesz nap megy a drift, az utat basszak takaritani, minden kanyar kézifékes, vehhehehhe
motorozni viszont gecinehéz, rohadtul le van fagyva, elkapar mindenhol, meg egyenesen is csuszkalok, ... tanulni jo, kis egyensulyt, ehheheh
Mert,te kemíny vagy mint a fagyot kőszáli kecske egísznap autóztam,hazahoztam vagy 150 kiló fagyott trutymót az autó alján,má azon jött haza,nem a gumikon Óccsóé eladom,ha valakit érdekel
en pl nem vagyok beteg, irodaszokevenykent megis kint rohadok egesz nap a nagy szabaccságban :-)
bent sincs meleg, inni kell rendesen, oszt annyi, meg persze motorozni, hehehehhe
Mindenki beteg,erefelé nincs betegség.A legjobb a mínusz 17 és a +27 fok! Kint is bent is ennyi van Fűccsetek azt nem lesztek betegek Vagy nem ezen múlik? Mindenkibe kellemes jobbulást!
Csak a teloid szimeringejei tartsanak
Bakony, -8.5, de a hajam még mindig tart
Az én tanulságom: Az Álmoskönyv szerint hóval átáztatott edzőcipőben ledolgozni a napot balszerencsét jelent.
én sem vagyok gyógyszerpárti, meg beteg sem szoktam lenni.
de ez a "kikúrálom magam teával, meg c vitaminnal", az idén nem jött be.
Vagyis a feleségem utasítása szerint pálinkát kéne innom, de nem szeretem, és nem is iszom.
Akkor lehet, hogy KÉNE....

(én 2 éve nem voltam beteg, erre most BUMM)
Tiszta drogos banda...