Enyimautó,mindenttudó,leszabályoz,úton marad,mindent tud mint a csúcsok,superb-t após aszonta eldobja a picsába sokkal jobb ez az öreg szar.Mondom neki,ez az alap,a tiéd meg má szar
az alap, heheh. itt is egesz nap megy a drift, az utat basszak takaritani, minden kanyar kézifékes, vehhehehhe
motorozni viszont gecinehéz, rohadtul le van fagyva, elkapar mindenhol, meg egyenesen is csuszkalok, ... tanulni jo, kis egyensulyt, ehheheh
Mert,te kemíny vagy mint a fagyot kőszáli kecske egísznap autóztam,hazahoztam vagy 150 kiló fagyott trutymót az autó alján,má azon jött haza,nem a gumikon Óccsóé eladom,ha valakit érdekel
en pl nem vagyok beteg, irodaszokevenykent megis kint rohadok egesz nap a nagy szabaccságban :-)
bent sincs meleg, inni kell rendesen, oszt annyi, meg persze motorozni, hehehehhe
Mindenki beteg,erefelé nincs betegség.A legjobb a mínusz 17 és a +27 fok! Kint is bent is ennyi van Fűccsetek azt nem lesztek betegek Vagy nem ezen múlik? Mindenkibe kellemes jobbulást!
És már megy is.
motorozni viszont gecinehéz, rohadtul le van fagyva, elkapar mindenhol, meg egyenesen is csuszkalok, ... tanulni jo, kis egyensulyt, ehheheh
bent sincs meleg, inni kell rendesen, oszt annyi, meg persze motorozni, hehehehhe
de ez a "kikúrálom magam teával, meg c vitaminnal", az idén nem jött be.
(én 2 éve nem voltam beteg, erre most BUMM)