Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne szarj be,én is mikor azt hittem ,hogy mostmár tök jó lesz ,akkor kezdett fájni a csavar,de elmult.
Marad életem végéig az összes. Talán a csavarokat még kilehetne szedni, de a vasat hosszában a lábszárcsontomból nem lehet kivenni.
Ki kell írni, hogy BÁRMIT javítasz. Törött széktől az ablakokon át a turbódízelig. Mi bajod lehet, odahoznak egy reccsent széket, elvállalod 100-ért, elviszed az asztaloshoz, hogy csinálja meg 80-ért, 20 a tiéd marad. Ha nem vállalja, csak drágábban, vissza kell adni a tulajnak azzal, hogy bocs, de most túl sok dolgom van (NEM "nem értek hozzá"), de van itt egy asztalos, kicsit drága ugyan...
Nem szedik ki őket,vagy valamennyit?
Ammá nemjó,kuka
Okosan kell havat kotorni Kinn vagy az utcán,jönnek emberek látják autón a hirdetményet,megkérdik,te ilyen motros fűrészet mettucc csináni,mondom hozzad,hozott kettőt,félóra alatt kíszvótak,addig melegedett a csávó,azt folytattam a kotrást,azóta viszont csak kóbor kutyák vannak az uccán
Csak az akksi dobta el magát. Még forgat, de már nem indít.
Össze van már forrva, de a csavaroknál nagyon fáj.
Hú bammeg,belefagyott a vízolaj?
Szeva! Ezt én is így érzem!
Este még lesz egy köröm kint, levenni a töltőről az akksit és visszaállítani a menetkész állapotot
...úgyis egy a vége, vennem kéne egy új akksit a Renyóbabe.
Havat ma én is lapátoltam, de nem fizetett érte senki.
Húú bammeg akkó sokat ne lógassad Kallusz képződés már megvolt,vagy nem is akarnak forrni?
10 órától én is nyomtam,meg 2 stilles fűrészetet meccsinátam 4 píiz gyorsba , a kotrást meguntam,me má nemtudok fogni bizgentyűket se tanálom
Napról napra szarabb az utolsó pár hétben nem sokat javult. Olyan mintha megállt volna a gyógyulási folyamat.
Gyors vótá Lábad?Megy má magától?
lófaszt. 38 fokos lázzal havat lapátoltam, meg üzemképessé tettem az autót...
De bizony
Nehogy aszongyátok mán,hogy motrotoltok?
bizony es mar jogsi is
Jó túra lesz, Pesttől olyan 100-110 km. Ja, neked van rendszámod! Akkor nem gáz.
uh tok jo palyajo lesz vass ki motorozok arra .
koszi! nezzem
Elvileg elküldtem a citromail-edre, ha átmegy...türelem.
Késve válaszolok,magytarcsán!