Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem szedek semmit pedíg már másodszorra kapott el a betegség mostanság.
augmentin. de egész jó, még van 2 nap
köszi, igyekszem...
CEFZIL? Metál anyag, ég tőle a belem. Már csak 3db-ot kell bevennem.
én is elkaptam vmi kórt. most jövök ki belőle. antibiotikum meg ilyenek. pedig de utálok gyógyszert szedni.
Jobbulást, és jósok C-vitamint !
Mindenki dolgozik, én itthon vagyok beteg...mi újság feléd?
mi ez a nagy kuss?
Jaúúúúúú,köszi,jövőre meg tervezzé előre,garácsonyi cuccaid ingyé is lehetnének Kicsit teszel rá is jó vagy,há mégha nagyot
Nem ismerem a tüzijáték kereslet-kínálati görbét errefelé, de utánanézhetek...
Az szííííp.Nálunk erre trüzijátékolnak orrba -szájba.Arrfelé óccsóé nem kell olyan?
Igen. Pszt.
Má megin alvadtok?
Üzlet megint megvót,mostmá szítfagytam mint a kukamaki Csengőt is leszerelem,anyámnak se megyek ki máma.
Micsoda? túlkoros? 18 vagyok.
Na erre nem vágyom.
Én is bent hagyom ne bojgasák,engem se zavar,a Borkáé is szana szét tört olyasmi vas vot benne mint neked tavaj szedték ki neki.
Hú aztamindenit Igaz,má te is túlkoros vagy mint én.Szítvágnák a csontor,kihúznák a vasat,megint csavarok,majd még egy műtét csavar végleges kiszedésre Sok idő,sok vágás.
Doki mondta hogy marad örökre, de megyek januárban kontrollra rákérdezek. Ha nem fáj engem nem zavar ha bent marad .
Hát akkor hozzad te is erre,meg kűggyed a sokat Itt nem kapkodunk!Dulai úrnak múltkor szelepeltem telójait megvárta,de hűde sietett vóna,fasza is lett nékije.Legalábbis eztállíjja
Bent marad minden örökre, nem lehet a lábszárcsontomból kiszedni a vasat.
Hát...így utólag visszanézve a dolgokat...ha azok az emberek, akiket elküldtél, olyan (kapkodásból eredő) hibákat találnak, mint én, lehet, hogy visszacsábíthatóak.
Ajjajj,mindent kilehet szedetni,csak műtét után kezdődik a gyógyulási idő előről.Ha kilehet, szedesd ki
Az még addig oké lenne,hogy ki írod.De ezeknek azonnal kell minden,a helybelieknek.Mivan,ha jönnek sokan,azt nemtom azonnal meccsinálni,senki nemgyün ide többet azt csak leskelődhetek?.Így is sokat átküldtem Gabihoz,me nem értem rá,hogy asszony oda volt.Na, azok se jönnek ide többet Azt így elúszik a sok
A Borkáét is kiszedték.