Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgymég nemvolt, hogy nelett volna... Csak Eza kibaszott várakozás nelenne... Azokat, mmint a szőkéket doki nem írta fel, hol lehetne kiváltani TB támogatással? Télleg geci eza magyar egészségügy, szóvá is teszem majd...
Te nem vagy szöke Ma csini voltál nagyon
Mesterséges unintelligencia?
Hol tesztelted?el kell hozni ha csúzlira odaadják,én is így vettem tutimotort
akkor én is lehetnék szőke
uhh.ezt úgy kell érteni,hogy jó,mert ha az nem lett volna nem úszod meg ennyivel?
kicsit az a bajom az mx south-al amúgy,hogy kéne egy-két próság a motoromba is és az OEM alkatrészek drágák náluk.

-szerintem a srácnál nem lesz széthajtva.
Az egyik csajnak az van a hátára tetováltatva hogy mxgabi.
ilyen aprósággal nem foglalkozunk...
Igen rájuk gondoltam, csak sok rajtuk a ruha.
Ezeknek a motorjára az van irva hogy :hubazmeg
Nézd meg jobban... csak festett
ktm sxf 250 2006-os 40üzemórás összesen .700ezer lenne . Nagyon egyben van ma délután ki is próbáltam. Csak azok a csúnya anyagiak. Ha nem veszek a fiamnak autót, akkor ma már itt állna a garázsban.
az egyik nem barna
Ma én is kint voltam ,mentem pár kört,vagyis köröcskét . Kisé elpunyadtam az ünnepek alatt.
Szia,mesélj!milyen?hol?mi?ki?
válaszokat akarok
thor van most nekem, eddig jó. csak a lapockám meg a bordáim törtek benne.
viccen kívül tényleg jó.
msr-hez még nem volt szerencsém, nem is hoztam még senkinek.

jó kis gép volt
A legjobb terápia két szőke csaj lenne számomra. Különben meg majd csak lesz valahogy , tavaszra biztos jó lesz.
Nem mondtam, hogy orvos vagyok, pláne nemtudom, hogy milyen jellegű terápia lenne a Neked megfelelő... Ezt Neked kell kitapasztalni, én arra értettem, hogy ne hanyagold el...
és a Thor quadrant,meg az msr ugyanebben a kategóriában milyen a foxhoz képest szted?

Láttam másnap miután elhozták tőled.
Ráadásul kettővel.
nem csak epilálom
és ilyen lábbal akar motorra ülni...
Helló YETI! A lábad egy részén befelé nöl a szöröd.