Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A ktm-et anya is látta ma, és még az igazi árát is tudja. Nem úgy mint a többi motoromnak. Ha veszek valami motoros cuccot mindig a felét szoktam bevallani.
legalább lesz még egy motor amit elkunyerálhatok
Akkor versenyek előtt neki kell szólni,mondogassa el milyen időre készüljünk,mert ő lesz az előre érző időjós Ezzel míg pízt is kereshecc
Ezekszerint jóritmusban keltem át a gumiakadályon?...
Rendszeresen nézegetem Őket, bár így a fotelből csak mégjobban "stresszel".. Persze ha vannak kiadósabb "gyári" filmek, azok jöhetnek.. Aza Despree srác is aszittem, csak a dakar homokon akkora strár, erre begyalázta a Romaniacson is a srácokat..
A ktm-et anya is látta ma, és még az igazi árát is tudja. Nem úgy mint a többi motoromnak. Ha veszek valami motoros cuccot mindig a felét szoktam bevallani.
Nézd a jobbik oldalát: Neked többé nem kell ájgnerszilárd... ha másfél fok lehűlés jön, azt is érezni fogod
A garázsban most is van 3 moci. sőt ha a babetta motor akkor 4.
Változik a véleményem napról napra
a profi fotok a bulirol , http://fotofoto.uw.hu/homokban...
Ha meg lenne a pénzem akkor talán mennék veled motorozni.
Ez kép alapján max 1-es fokozat alapjárat lehet.
Már rég összeforrt , csak a csavarok helyénél nagyon fáj a lábam, és estére a 3szorosára dagad .
Aha érthető!
És miért adod el?
Évjárat? stb
endurosoknak:

rbr 2009 összefoglaló:

itt
Hazudós Lehet má semmi baja,2 moci meg a küszöbön,csak anya nemtujja
valszeg ezt a kerti slag is lehozza.
nem úszol ma már meg semmit... de szállításon tudok spórolni. ha kell vmi írj.
"jövőre még biztosan nem veszek mocit"

Kismester?Nem tejárultá a mútkó fekete kízvídőt?Az hebo vót vagy gagyi,tanátam ittone 2 hebós felfogatót,ha mevvan míg kűggyedel mevveszem,de csak ha hebóóóóó.
ez már sulyos kűldjek postán egy pár videot Romaniacsrol, vagy David Knight-os video...? esetleg egy kis mozgáskultura Despres-töl vagy Teddy-töl
Ezen már túl vagyok, valami új?...
Váááaak, váák, vák, vák, vák, váám, vááám, vááááám, vííí, víííííííííí, vííííííííííííííííííííííííííí.
.... Na itt tartok én, ami az elvonási tüneteket illeti...
ezek szerint szerdán nem egyedül megyek motorozni
JÁÁÁÁÁÁ,légzsákos ruha,a többi hiéna meg messzirű hesszeli,mikor esik el,hogy lenyújják a moccát!Jó kép
Mán bocsássék meg a kérdés, de az a hang gyári kipuval képzelendő?
Azt elhiszem... ha jó lenne a vasam, akkor egy kicsit én is jobban vónék

Node télleg... forr már a csont?
na itt a vizionálos video, csak neked csak most mert karácsony van
harmadik nyélgázon repesztek a gumisoron, a hangot pedig képzeld hozzá, szigoruan 2t hangot.