A ktm-et anya is látta ma, és még az igazi árát is tudja. Nem úgy mint a többi motoromnak. Ha veszek valami motoros cuccot mindig a felét szoktam bevallani.
Ezekszerint jóritmusban keltem át a gumiakadályon?...
Rendszeresen nézegetem Őket, bár így a fotelből csak mégjobban "stresszel".. Persze ha vannak kiadósabb "gyári" filmek, azok jöhetnek.. Aza Despree srác is aszittem, csak a dakar homokon akkora strár, erre begyalázta a Romaniacson is a srácokat..
A ktm-et anya is látta ma, és még az igazi árát is tudja. Nem úgy mint a többi motoromnak. Ha veszek valami motoros cuccot mindig a felét szoktam bevallani.
Kismester?Nem tejárultá a mútkó fekete kízvídőt?Az hebo vót vagy gagyi,tanátam ittone 2 hebós felfogatót,ha mevvan míg kűggyedel mevveszem,de csak ha hebóóóóó.
Ezen már túl vagyok, valami új?...
Váááaak, váák, vák, vák, vák, váám, vááám, vááááám, vííí, víííííííííí, vííííííííííííííííííííííííííí.
.... Na itt tartok én, ami az elvonási tüneteket illeti...
na itt a vizionálos video, csak neked csak most mert karácsony van
harmadik nyélgázon repesztek a gumisoron, a hangot pedig képzeld hozzá, szigoruan 2t hangot.
Rendszeresen nézegetem Őket, bár így a fotelből csak mégjobban "stresszel".. Persze ha vannak kiadósabb "gyári" filmek, azok jöhetnek.. Aza Despree srác is aszittem, csak a dakar homokon akkora strár, erre begyalázta a Romaniacson is a srácokat..
És miért adod el?
Évjárat? stb
rbr 2009 összefoglaló:
itt
nem úszol ma már meg semmit... de szállításon tudok spórolni. ha kell vmi írj.
Váááaak, váák, vák, vák, vák, váám, vááám, vááááám, vííí, víííííííííí, vííííííííííííííííííííííííííí.
.... Na itt tartok én, ami az elvonási tüneteket illeti...
Node télleg... forr már a csont?
harmadik nyélgázon repesztek a gumisoron, a hangot pedig képzeld hozzá, szigoruan 2t hangot.