Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

röviden: szelephézag, karbi, gyertya, benya
Azért még van mit csinálni rajta. Karbi környékén még van valami bibi, de az már nem vártam meg...
huu koszi ja azt en is latam ott bibi van ,akkro gyogyitas meg kezdodot?de jo mert nem indult be ?
Kicsit megjárattam a jégen hátsó kereket Csúszott ezerrel Vannak érdekességek az elektronikában is: üresjelző, index-visszajelő felcserélve, és az indexrelé is érdekesen van bekötve, mert felváltva villognak az indexeid. Amikor az első világít, a hátsó pihenget. A légszűrő szívónyílásába volt begyűrbe egy kábelköteg, nehogy túl sokat szívjon.
Szerencsére volt egy két cuccom amik kellettek.
nem nyelvtanár, henem:
Ne mán he'
Nyelvművelő ötperc
Lgevidzs lesszon from Májkül

Látszik a mai sutyerákokon, sms-ekből tanulják a helyesírást Nem várom azt sem el mondjuk,hogy Grétsy Lászlótól olvassanak, vagy a helyesírás szabályait olvasgassák a PS-elés helyett minden nap, de kicsit zavar, ha kétszer kell elolvasni valamit mire megértem
be indult vagy tudtatok menni is velle?
de jok az orvosok es tuti motort csinaltok bellole
naaaaaaa be indult?kiralysag hu remelem meg eletbe talalkozom azzal a sracal akkitol vettem meg fogom koszoni neki nem fogja ellfelejteni
Tegnap beizgítottuk a dr-ed. Jó hangja van a gyári kipuffal is, kicsit ki van herélve .
Ha a sok kuncsaft megadná a tartozását, lehet érdekelne.
7374-es beszólás
de jó idő volt még itt
ezt meg alig lehetett visszavinni, beleorult a hoba ... a bull az ilyen, heheheh, huzta is a testemet szankoval egyutt :-)
Nézek , de nem látok semmit
Hát enyémet max 5percre lehet le vinni mert begörcsöl a lába ,és el is tűnik a hóban,de amúgy élvezi
hello hogy vagy?latam multkor motorod vazat keszuloben
Szeva mindenki!
szia,nézz be motocross topicba,van 1misiér amit szeretnél
Ki milyen tökös attol függ a motor választás ,egyébként nyelvtantanári ambiciodrol nem tudtam
Megcsinálom,vízkeresztig az asszony így fog állni Vagy akkó magammal basznék ki?
Öcsém tucc élni ,itt 20 perc alatt esett akkora hó mint állat,tologattysssaaa a pöcsöm tovább,majd reggel. Van ahol meg egy szem sincs,hófúvás játszik
Jövőhéten Karácsony . Fát ne felejtsétek feldíszíteni
Azabaje,hogy én is így gondolkodtam 15-20 éve Akinek csepp esze van 5 fok alatt nem ül a lóra
huu uber a sapkad !
ha motor alszik jo a szanko is, foleg ha 1KE (kutyaero) van benne, hehehehe