videos nem volt, de ott volt a profi fotos barátunk aki versenyeken is fotozik, neki biztos lesznek majd fotok a lapján ...gondolom. http://fotofoto.uw.hu/
jo az a naptár,
isteni volt a hangulat ,nem volt hiány önkéntes kamikazékbol sem akik folyton kostolgatták a jo kis falakat,, fogytak a kézvédők , és jo sok taknyolásbol leszakadt matricát is láttam az erdőben, szoval amortizálodtak a verdák rendesen , jo buli volt.
Mondjuk ez új, hogy motorozhatnékod van...
Naigen, amikor kilátásba kerül egy új motor, aza legkritikusabb korszak... Viszont biztosan gyógyulásserkentő...
ennyiért nem kapok az mxsouth-on ennyi mindent ha jól gondolom.Vagy szerinted ez gagyi?
Mennyiért szoktak küldeni Neked cuccokat?Vámot mindig kikerüli?
szép estét fotelkrosszosok
rohadt jol sikerűlt a mai évbucsuztato Homokbányás buli, jo sokan voltunk , fogyott a forralt bor, a forro tea, volt jo hangulat és jo sok motorozás, faszányosan elbucsuztattuk a 2009-es évet!
Ha nem veszek be erős fájdalomcsillapítót akkor menni is alig tudok ha beveszem a gyógyszert akkor akár még szaladok is . Ma még motoroztam is próbálgattam hogy milyen a lábtartón állva menni és elég jó volt . Tegnap Kakukk motorjával mentem azon is elég jól éreztem magamat.
http://fotofoto.uw.hu/
isteni volt a hangulat ,nem volt hiány önkéntes kamikazékbol sem akik folyton kostolgatták a jo kis falakat,, fogytak a kézvédők , és jo sok taknyolásbol leszakadt matricát is láttam az erdőben, szoval amortizálodtak a verdák rendesen , jo buli volt.
Naigen, amikor kilátásba kerül egy új motor, aza legkritikusabb korszak... Viszont biztosan gyógyulásserkentő...
ennyiért nem kapok az mxsouth-on ennyi mindent ha jól gondolom.Vagy szerinted ez gagyi?
Mennyiért szoktak küldeni Neked cuccokat?Vámot mindig kikerüli?
Amúgy nőjön köröm a cerkátokra, aki ma, mostanában, és hamarosan motorozik...
rohadt jol sikerűlt a mai évbucsuztato Homokbányás buli, jo sokan voltunk , fogyott a forralt bor, a forro tea, volt jo hangulat és jo sok motorozás, faszányosan elbucsuztattuk a 2009-es évet!
BOLDOG UJJ ÉVET MINDENKINEK!
mert ez jóbb