Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De csak akkor ha motoron ülök.
Ne mongyadmán,a manók leángattyák a matricákot?Rólatok a gatyát nem?
videos nem volt, de ott volt a profi fotos barátunk aki versenyeken is fotozik, neki biztos lesznek majd fotok a lapján ...gondolom.
http://fotofoto.uw.hu/
Ézri-é má kend, hogy javul?
jo az a naptár,
isteni volt a hangulat ,nem volt hiány önkéntes kamikazékbol sem akik folyton kostolgatták a jo kis falakat,, fogytak a kézvédők , és jo sok taknyolásbol leszakadt matricát is láttam az erdőben, szoval amortizálodtak a verdák rendesen , jo buli volt.
Azért azmár jó... Én még spec. most ereszkedek a verembe, amit magamnak ástam...
Azért már látom az alagút végét. Kezd nagyon hiányozni de nagyon.
Mondjuk ez új, hogy motorozhatnékod van...
Naigen, amikor kilátásba kerül egy új motor, aza legkritikusabb korszak... Viszont biztosan gyógyulásserkentő...
szerintem neked,nem jól jár a naptárad
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...

ennyiért nem kapok az mxsouth-on ennyi mindent ha jól gondolom.Vagy szerinted ez gagyi?
Mennyiért szoktak küldeni Neked cuccokat?Vámot mindig kikerüli?
Nagyon remélem. Már nagyon motorozhatnékom van. Főleg hogy ma kipróbáltam a lehetséges leendő motoromat.
Hella... Videóra lehet számítani, vagy vízionáljuk be az eseményt?..
Amúgy nőjön köröm a cerkátokra, aki ma, mostanában, és hamarosan motorozik...
Akkor azazért már jójel, vagy nem? Mmint nem a fájdalom, a motorozásra gondoltam.. Csak elmúlik majdezaz intenzív fájdalomosdi...
szép estét fotelkrosszosok
rohadt jol sikerűlt a mai évbucsuztato Homokbányás buli, jo sokan voltunk , fogyott a forralt bor, a forro tea, volt jo hangulat és jo sok motorozás, faszányosan elbucsuztattuk a 2009-es évet!

BOLDOG UJJ ÉVET MINDENKINEK!
Besza...-behu....
Milyen bájos pár.
Ha nem veszek be erős fájdalomcsillapítót akkor menni is alig tudok ha beveszem a gyógyszert akkor akár még szaladok is . Ma még motoroztam is próbálgattam hogy milyen a lábtartón állva menni és elég jó volt . Tegnap Kakukk motorjával mentem azon is elég jól éreztem magamat.
abba hagytam a tééééévééééééééééézéééést
mert ez jóbb
Gondolom ezaz időjárásváltozás nem segít... És funkcionálisan milyen? Hogy tudod használni?
A fényképezőgépeden állítsd be a pontos dátumot. Siet egy órát
Ezzel a "rendőrös" megjegyzéssel megaztán mitisakartál mondani? Nem lettél topic kedvenc... Irány a bolhapiac..
Az én lábam sem javul. Ma kimondottan szar volt.
Hátja... Most ez van, de jobbat nemtudok... Bízok, és remélek, ahogy nagyanyó tanácsolta anno...