Hali!
Ott is fönn van és a ktm forumon és a supermoton is. Így négyszeres a lehetősége, hogy elolvassa az az egy ember aki nekem kell. Szerintem zárjuk már le ezt a nem endúró témát légyszi! Ha elviszik igérem üzenetet küldök neked vagy ha adsz telszámot hívlak.
Pá
Sára és Bertold
Kedves Sárika!
Személy szerint,ha valamire kíváncsi vagyok,vagy valakire annak utána nézek vagy nézetek magamtól.Rád speciel nem gondoltam,csak szóltam,hogy a kép nélküli messziről jött,akármit mondok magamról emberkéket itt nem veszik komolyan.Magyarul tanácsot adtam volna,mégha félreérthető is volt,ami neked lett volna kedvező a továbbiakban akár eladásnál,akár beszélgetésnél,nem nekem.
A nyugdíj meg jójön
Kedves Csika!
IWIW Nagyné Tarjányi Sára és Nagy Bertold. Örülök, hogy erről szól egy motoros fórum. Elképesztő, hogy nem lehet egy egyszerű hirdetést beírni kritika nélkül. Bár ha tényleg rendőr voltál érthető.
Megmondóember, szépjóestét...
Neincselkedjél, mert lehet, hogy lesz valami bevétel, megtankolom a transitot, lemegyek, és addig eszek amíg kinem dőlök, utána pedig passzolom a kutyáknak az asztal alatt...
Ja, és a nagymamámnak is csomagoltatok...
Érdeklődök csak ,h van e valami amire nagyon figyelni kell vásárlásnál!valami olyan amiből tudni h sokat kell e rákölteni,nem ismerem a típust ezért kérdezek hülyeségeket! bocs! tudom ,h drágán is lehet sz@rt venni!
Én konkrétan nem tudok erről a típusról semmit mondani, mert nem volt.. Sztem senki nem ad mostanság szívesen "tanácsot", mert annyiféle szempont van, amibe "belelehet" kötni, senki nem akar beleszaladni, hogy: bazzeg hát Te eztmondtad, meg azt mondtad, azt mégsem így lett.. Eleve csodát nem lehet várni, pláne manapság, mikor ekkora a kínálat.. Sokpénzért is vehetsz "szart", és olcsóbban is vehetsz olyat, amivel elégedett lehetsz.. Elkell határozni, mit is szeretnél, mire használnád, / persze informálódni lehet / aztán belevágni, és gól... Uff, beszéltem...
Kedves Vili!
Nem kell, hogy tolongjanak érte, elég ha egy vevő lesz rá tavaszig. Egyet már eladtam 25-ért. Ez egyébként is az irány ára. Másrészt nem akkar mindenki akármilyet, van akinek pont ilyen kell, ennek pedig pont e-körül van az ára. Lehet szerezni külföldről (ebay) olcsóbban valakinek, de nem akárkinek. (mint ahogyan az általad ajánlott motorhoz hasonlót is meg lehet szerezni olcsóbban) Ha van még kérdésed a termékkel kapcsolatban vagy alkudni akarsz rá tedd föl direktbe a kérdésed nyugodtan. Egyébként remélem tényleg motoros vagy, nem valami megmondó ember. Üdv
Pontosan. Alig használták ezért is adják el Olyan mintha most gurult volna ki a gyárból. Ma ki is próbáltam nagyon kellemes . Ha a sok kuncsaft megadná a tartozását akkor már otthon pihenne . amúgy oda adnák nekem úgy is, hogy ha lesz pénzem kifizetem, de ebbe nem mentem bele.
Ott is fönn van és a ktm forumon és a supermoton is. Így négyszeres a lehetősége, hogy elolvassa az az egy ember aki nekem kell. Szerintem zárjuk már le ezt a nem endúró témát légyszi! Ha elviszik igérem üzenetet küldök neked vagy ha adsz telszámot hívlak.
Pá
Sára és Bertold
Személy szerint,ha valamire kíváncsi vagyok,vagy valakire annak utána nézek vagy nézetek magamtól.Rád speciel nem gondoltam,csak szóltam,hogy a kép nélküli messziről jött,akármit mondok magamról emberkéket itt nem veszik komolyan.Magyarul tanácsot adtam volna,mégha félreérthető is volt,ami neked lett volna kedvező a továbbiakban akár eladásnál,akár beszélgetésnél,nem nekem.
A nyugdíj meg jójön
IWIW Nagyné Tarjányi Sára és Nagy Bertold. Örülök, hogy erről szól egy motoros fórum. Elképesztő, hogy nem lehet egy egyszerű hirdetést beírni kritika nélkül. Bár ha tényleg rendőr voltál érthető.
Neincselkedjél, mert lehet, hogy lesz valami bevétel, megtankolom a transitot, lemegyek, és addig eszek amíg kinem dőlök, utána pedig passzolom a kutyáknak az asztal alatt...
Ja, és a nagymamámnak is csomagoltatok...
A megmondó ember az én vagyok,ő meg motrotos ember,te meg arc nélküli vagy,legalább képet tennél fel magadról ,arcnélküli ember nem ember
Nem kell, hogy tolongjanak érte, elég ha egy vevő lesz rá tavaszig. Egyet már eladtam 25-ért. Ez egyébként is az irány ára. Másrészt nem akkar mindenki akármilyet, van akinek pont ilyen kell, ennek pedig pont e-körül van az ára. Lehet szerezni külföldről (ebay) olcsóbban valakinek, de nem akárkinek. (mint ahogyan az általad ajánlott motorhoz hasonlót is meg lehet szerezni olcsóbban) Ha van még kérdésed a termékkel kapcsolatban vagy alkudni akarsz rá tedd föl direktbe a kérdésed nyugodtan. Egyébként remélem tényleg motoros vagy, nem valami megmondó ember. Üdv
nekem nagyon tetszett anno az a forma.
de, első évjárat miatt mennyire megbízhatóak azt nemtudom.
innen rendelek.
linket kérhetek esetleg?