3nadrág, 2zokni 5pulover+télikabát, vastag gyorsasági kesztyű, maszk +3feles, egyből nincs hideg :-)
remélem holnapra eláll ez a kurva hó, aztán lehet csapatni ....
Egész jó volt a tegnapi nap,motoron nem fáztam csak amikor leszálltam nem éreztem a lábamat ,Igaz opel sose kopel:),makacs egy öszvéred van ha nem akar menni:)
jah, foleg ha egykeréken közelíted meg domb tetején a tankcsapdát, igaz martin? hehe, ma is ki akartam menni, de lassan már látni sem lehet, kocsin meg befagyott a jobb hátsó, huztam magam után egész városban, csodálkoztam is, milyen könnyen ki lehet rakni jobbra kanyarban :-)
sziasztok nekem egy suzuki ts 250cm van és gyujtást keresek hozá . ha valaki kérdezné hogy milet a gyujtásal nem tudom mert én ugy vetem hogy gyujtásal van valami baj.tulaj monta .másnap kiderült .levetük a deklit de csak a lenkerék volt rajta a fötengejen . a gyujtás nem.de a tulaj ugy hirdete hogy rm 250 de azis kiderült hogy nemaz hanem ts 250 havalaki tud segiteni gyujtás ügy be 0620 596 16 47. a motor nemigy nézet ki én ujitotam fel igy
nédde,nem ment bele a fagyiálló,ááá,a vízterek sem egyeznek a 450-400 kombinációban,összebaszták,egy darabig megy oszt ha szítmegy akkor új dugó volt benne,gyűrűk azok,oszt ússe mondod meg nem az volt mert szétrobbant volna mint a szar
remélem holnapra eláll ez a kurva hó, aztán lehet csapatni ....