Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3nadrág, 2zokni 5pulover+télikabát, vastag gyorsasági kesztyű, maszk +3feles, egyből nincs hideg :-)
remélem holnapra eláll ez a kurva hó, aztán lehet csapatni ....
Nemsoká meg izületes leszel,azt szopol mint néha én is
Egész jó volt a tegnapi nap,motoron nem fáztam csak amikor leszálltam nem éreztem a lábamat ,Igaz opel sose kopel:),makacs egy öszvéred van ha nem akar menni:)
Évjárat?
nincsmit kedves rozsomák, remélem tudnak mit kezdeni vele :-)
jah, foleg ha egykeréken közelíted meg domb tetején a tankcsapdát, igaz martin? hehe, ma is ki akartam menni, de lassan már látni sem lehet, kocsin meg befagyott a jobb hátsó, huztam magam után egész városban, csodálkoztam is, milyen könnyen ki lehet rakni jobbra kanyarban :-)
Ilyen hidegben könnyen törik az idom is
Matyi barátom szerint ez a rezó klasszikus HGS, azaz Hazai Ganyé Sportrezó.
igy nézet ki és ijen let csak nincs gyujtásom.aki tud segicsen .suzuki ts 250 csak nem nekem van egész magyarországon egyedül.
sziasztok nekem egy suzuki ts 250cm van és gyujtást keresek hozá . ha valaki kérdezné hogy milet a gyujtásal nem tudom mert én ugy vetem hogy gyujtásal van valami baj.tulaj monta .másnap kiderült .levetük a deklit de csak a lenkerék volt rajta a fötengejen . a gyujtás nem.de a tulaj ugy hirdete hogy rm 250 de azis kiderült hogy nemaz hanem ts 250 havalaki tud segiteni gyujtás ügy be 0620 596 16 47. a motor nemigy nézet ki én ujitotam fel igy
Szia,orvil,köszi az angyali tanácsot,megfogadom. rozsomák.
Jóóó cakát én is lépek
Hát ja,de a vezérmű tengelyek újak és tuningok Na mentem alunni pápás,majd hónap leszek,csáááá
Hellotok,
olyan kérdésem lenne h az matör ec az hány perces?
Jövöre probálkozni szeretnék vele
ŰŰ bazz
Na bammeg ez gyányolás!De beszabályzásnál drottal szűkiteni.....jól becsaptad mi?
nédde,nem ment bele a fagyiálló,ááá,a vízterek sem egyeznek a 450-400 kombinációban,összebaszták,egy darabig megy oszt ha szítmegy akkor új dugó volt benne,gyűrűk azok,oszt ússe mondod meg nem az volt mert szétrobbant volna mint a szar
Na ezárt nem adom én el az enyémet mert csak szarabbat vennék több pénzéé
450-esé a hengerfejem 400-as a henger Hajlott szelepek,stb.pfúú,minden szar,ez van,vót mán ilyen majd
Hát ez nem semmi! mért nem b.ssza meg a felmenőjér az ilyen ember . Én még ilyet nem is láttam
szabadonfutóóóó pedig jól működött
Na jobban vagyol máá
Azé ezzel még ment Jó,hogy nem szállt szét
Akkor majd elcseréled egy szartalicskára úgy is azt monják:szart cserélnék fosra