Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy
mizu?készülöben van a motorbakkom
egy ásó lapát mennyibe kerül???
most nézem a sisak videokat, majdnem mindegyiknek az elején meg a végén rajta vok .
lehet pénzt kéne kérni érte hoyg szereplek
Boccs 400ast Banditot!
Hanyas banditát akarsz venni?Egyik barátom most üzletel egy 95ös 200ast magának 450-430 környékén, és álltólag minden jó rajta.
Szerintem el lehet vele mindenhol menni,még nagyon kemény részeken is.Persze komprumisszumot kell kötni, mert soha nem lesz exc450 vagy wr450.
Honnan szerzel ilyewn okosságokat?
Hja vki kérdezte a motor specifikációkat:
www.motorcyclespecs.co.za/Inde...
városi endurozásra, illetve supermoto átalakitásra városban az ár, illetve a szerviz igényességét tekintve szerintem megfelelő motor.
keményebb endurozásra szerény véleményem szerint már nem igen való, de szerintem te ugyse erre akarod használni.
van robbantott rajzom husky cr/wr 125 höz 9 oldal ha kell vkinek majd szol

hát nem azért de téged nehezen tudnálak elképzelni egy drz n bár már láttam nőt drz n
gerle oxsa ...thx...előbb sztem ugyis megveszem a Banditát....aztán lehet jöhet egy nagyobb enduro...de 3motort fenntartani?hmm...nem is tudom kicsit költséges,nya de mit tegyek ha megszállot vok-hihi...de ez még csak a jövő...addig hátha nyerek a lottón pár millát
nagyon jó! de ha jobb ovlna az alkatrészellátás akkor inkább egy TE 510 vagy TE 450 de a uj klx 450r se rssz...
drz fogyasztás..
hát ojan 180-240km egy tank...kb..tartalékkal meg még 30 km t megy
Kösze
nekemk soha nem volt de mentem vele sokat..fogyasztást nemtok mondani csak azt hogy viszonylag erős,pörgős motor.utcai gumival városban fasza
Tapasztalat róla??? Mennyit fogyasztt...stb?Mert gondolkoztam rajta...mert tetszik...
jó motor
Figyeljetek már Ti mint nagy Szakik ....Drz 400-ról vélemény???
attől függetlenül nemkéne
de egy 250sxf jó lenne a garázsba...
az nem az
akkor még 1 vezérmütengelyes volt emlékeim szerint, ez meg már dupla vezérmüs. sokal jobb mint a régi, ez pörög mint az ökör
jaja mentem tavaly vagy avaly előtti ktm teszten nyáregyházán..épp nagy homok volt és alig akart menni
mentél már vele? nem rosz az csak sokat kell váltogatni .
a 450 sx-f az a maga 12500 as fordulatszámával baráti , csak azt meg győzd kiforgatni. az öszes közül szerintem az 525 exc meg még a 400 exc volt a legjobb.
250exc f az alapób trágya gép..alig van valami ereje...
egy izmosabb géppel könyebb dolga van az embernek
Sziasztok crossördögök!!! Most értem haza....néztem a képeket erről a ktm tesztnapról...rohadt jó lehetett...zsír pálya....jó gépek ...
naja..gondolom hogy vicces volt a sok balfaszt nézni
Nincs valakinek 125ös CRM-hez manualja vagy tippje hogy honnan tudnék letölteni?