Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek voltak az RS esek?
kép alapján ismerős vagy, bár volt egy pár ember .
igen délután olyan 3 ora tájban sérületek le egymás utánn kb 20 percel, mind a 2 125-sx el, abban a nagydombra való följáronál, az egyik oldalra borult ugy hogy alatta maradt a lámba és kifordult a térde, a másik meg mikor fölért a tetejére, eldobta és ahogy lebukfencezett a gyerek, valami lett a vállával.
keselyu te milyengépet/gépeket probáltál ki?
kurva nagy önbizalom .
amúgy meg felszerelés, csizma, buko, személyi, és a jogsiba nem vok biztos, de aszem nem kérték.

nem az a ksi merül le hamar, tehát nem az aksival a van a baj, hanem 10.000-es fordulaton tölt a generátor 42w-ot. tehát lófaszt. és egy sima hobbista hol a faszba forgatja egy pályán 10.000 felett egy 450 es gépet , ami 104 kilo és 60 ló, és kb olyan kezelehetősége van mitn a 80 kilos 125-ösönek.
a versenyzőkis azt mondták, hogy ők se tudták ezen a pályán elforgatni a végéig a motort, hát akor egy amatör?
barátságos
Én is kint voltam és nagyon tetszet, de a pálya tényleg nem amatőröknek való volt...a homok jó mély volt, ráadásul a nagyobb gépek rendesen széttúrták a flasztert. Bennem volt a para végig, nehogy letegyem a gépet, mert akkor csengethetek egész télen a KTMnek
A 950 meg többet volt lapján, mint keréken...
Tényleg lesérült két srác? Hol? Motorok hogy bírták?
Bubba
de nem csodálnám hogyha csinálnának hozzá tölthetetlen akksit...kb napota elvinnének 20 at
kishapsi és mi is kell ehez hogy kiprobálhassak egy vasat?
kurvára, kb 10 kormányt kellet cserélni, a farok idom az az öszes idom háát....
na fogaskerék, lánc az mind csere, kibaszott finom poros a tököli pálya, kb olyan 30 centi vastagon állt a pályán a por.
ha naponta egyszer indítom be... e nélkül kicsit értelmetlen az előző hozzászólás sry
csak lehet tölteni!!! csak a motor nem tudja tölteni, nem????
magyarul kb havonta kell aksit vennem??
A motorok mennyire amortizálódnak ilyenkor????
melyik nap? szerda, csüt pénteken vok, és többnyire én szoktam gőzborotvázni, esetleg nem a sx supermoto volt mosás alatt?

1000ccm
2db aksit adnak hozzáá gyárilag egy, nagyobbat ez kb 25-30 inditást bir, és egy kiscit a versenyre, ez kb 10-et.
szerintetek ha ragasztom ahhoz nszét kell huznia blokkot vagy elég kivülről azon parázok nehogy belekerüljön????
ez lófasz ahoz képest amiket ma müveltek az a matörök.
a papi mikor az etz 250-ről átült az exc400, olyat produkált, hogy 10 percig nem tudott senki megszolalni a röhögéstől.
na meg mikor teli önbizalommal, kijöttek a simsonosok, meg a fasza vagyok mert van egy rs 125-ön-ös srácok, azok a mit csináltak, ahoz képest az irigy honaljmirigy show lószar.
2-őt el is vitt a mentő közülük.
ittvan mégegy
az jó lehet...motorhoz hány aksi van tartalékba??
jajj elfelejtettem kishapsi ...valamelyik nap a héten voltam a zsemberynél és lehet hogy láttalak de nem biztos, hogy te voltál
sehol senki nem volt csak hátul magasnyomásúzott egy srác lehet te voltál csak később esett le hogy szólhattam volna de agyilag nem voltam ott sajnos majd legközelebb !
loktite kétkomponensü fényragasztoval probáld meg...sok sikert
én kiprobáltam mind et
a 450-eseről, mindegyik versenyző, odákat mesélt, de télleg kibaszott jó, csak tudni kell használni.
ugyanis nincs berugokar, csak öninditó, a generétora olyan kicsi hogy semmit nem tölt, és az aksi kb 20 inditást bir ki.
Sőt, nehéz lehet
elméletileg Bubba