Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ya de nem zavarja!!
az ucso képen a gyereknek elvan törve a keze?
csnaki jók a képek!!
csanaki mennyi volt a kézvédöd?
áááááááááááááááájavascript:smile(document.frmmsg.body,"09");d ocument.frmmsg.body.focus()
javascript:smile(document.frmmsg .body,"09");document.frmmsg.body.focus()
mek énis minyá
jóéjt embörök
most a 2 nap kimotortztam magam egy időre, ugyhoyg vhogy kibirom jövö nyárig ,
akko meg ON ROAD teszt nap lesz
Csátok!Megjöttem a hétvégi supercrossból !!Volt ezen a hétvégén azt minden crosspálya,erdő,szántóföld,2méteres gaz, na meg gecisok por!!
én is meek, huzos vot ez a hítvige.
Igen a honda. De ilyentájban volt tavaly is a Kawasakinak lacházán, és a husquarnásoknak is nemtomhol...most nem lesz?
na jóéjszakát urak én elteszem magam

bye
asszem ma volt aprilia
honda
Hallott valaki valamilyen tesztnapról még az elkövetkezendőkben??
hát igen 50cent sem tudna elsö mocárt 4szinfoniát énekelni
igen?akkor nemlesz semmi 2t robogo se? az 50 es is 4 t lesz?
emlékeim szerint a honda leáll 2007-ben a 2T gyártással.
Sziasztok! megragasztottam a hűtőmet! baszhatom megint ereszt! müanyag az alja! holnap veszek kétkomponensüt hátha! viszont kész a hátsó világításom is!!áááá a fakabátok is örültek neki
igen.
de nagyon sok olyan ember van, nem egyszer hoztam visza motor a fél pályáról, mert a gyerekben anyi szufla nem volt hogy berugra már.
félre ne értse senki, én nem szidni akarom a speedeseket, de értsék, meg hoyg nem ugyanaz a 2 műfaj, attól hoyg egy 1000 es gixxerel, száguldozik egy 125sx olyan ujdosnágot tud neki mutatni hoyg el se hiszi.
volt olyan spedes, aki álló helyben oldalra dőlt az 525-el, mert anyi kimerült az ember, hoyg nem birta a kb120 kilos motort megtartani, oszt utánna meg mondta hogy 900 as hondája van, de nem érti hoyg mér fáradt le igy.
ezmeg milyen már...én cross moccival sem mennék 2 személlyel crosspályán! főleg hogyha vak szerencsételen...de hogy egy sumotoval! nem kis felelőtlsenség
na ez felmerült bennem is, de nem tudtam utánan nézni pontosa, de ellenben a többi gyártó álltal szervezet tesztnaphoz, asszem itt nem kell kifizetned, ha csak nem csinálsz nagy kárt. mert elvileg a gyár álja, az alkatrész potlást, tehát mi elszámoljuk a gyár felé, hoyg a tesztnapon enyi meg enyi cucc sérült.
de mondom ez nem fix, majd még utánna nézek.
mind 4t
Megvan a Honda tesztnap:

www.africatwin.hu/main.php?p=2...