Sziasztok! megragasztottam a hűtőmet! baszhatom megint ereszt! müanyag az alja! holnap veszek kétkomponensüt hátha! viszont kész a hátsó világításom is!!áááá a fakabátok is örültek neki
igen.
de nagyon sok olyan ember van, nem egyszer hoztam visza motor a fél pályáról, mert a gyerekben anyi szufla nem volt hogy berugra már.
félre ne értse senki, én nem szidni akarom a speedeseket, de értsék, meg hoyg nem ugyanaz a 2 műfaj, attól hoyg egy 1000 es gixxerel, száguldozik egy 125sx olyan ujdosnágot tud neki mutatni hoyg el se hiszi.
volt olyan spedes, aki álló helyben oldalra dőlt az 525-el, mert anyi kimerült az ember, hoyg nem birta a kb120 kilos motort megtartani, oszt utánna meg mondta hogy 900 as hondája van, de nem érti hoyg mér fáradt le igy.
ezmeg milyen már...én cross moccival sem mennék 2 személlyel crosspályán! főleg hogyha vak szerencsételen...de hogy egy sumotoval! nem kis felelőtlsenség
na ez felmerült bennem is, de nem tudtam utánan nézni pontosa, de ellenben a többi gyártó álltal szervezet tesztnaphoz, asszem itt nem kell kifizetned, ha csak nem csinálsz nagy kárt. mert elvileg a gyár álja, az alkatrész potlást, tehát mi elszámoljuk a gyár felé, hoyg a tesztnapon enyi meg enyi cucc sérült.
de mondom ez nem fix, majd még utánna nézek.
javascript:smile(document.frmmsg .body,"09");document.frmmsg.body.focus()
jóéjt embörök
akko meg ON ROAD teszt nap lesz
bye
de nagyon sok olyan ember van, nem egyszer hoztam visza motor a fél pályáról, mert a gyerekben anyi szufla nem volt hogy berugra már.
félre ne értse senki, én nem szidni akarom a speedeseket, de értsék, meg hoyg nem ugyanaz a 2 műfaj, attól hoyg egy 1000 es gixxerel, száguldozik egy 125sx olyan ujdosnágot tud neki mutatni hoyg el se hiszi.
volt olyan spedes, aki álló helyben oldalra dőlt az 525-el, mert anyi kimerült az ember, hoyg nem birta a kb120 kilos motort megtartani, oszt utánna meg mondta hogy 900 as hondája van, de nem érti hoyg mér fáradt le igy.
de mondom ez nem fix, majd még utánna nézek.
www.africatwin.hu/main.php?p=2...