Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki van a képen?
Olvastam egy cikket erről a "lapított" ugratásról....
Biztos nem könyű.....
sx125, sx250F, exc250, exc250F sx450F, exc400, exc 525, és anagy vas a superenduro 950
, de nézzétek a fokuszt vmeik, nap lestz benne riport , mert vakokat is vittek areptéren, sőt az egyik vak egyedül ment a 640 supermoto val.
vélemények??
kb

hapi: mi is mentünk volna, de egyedül nem akartam mert a gyereket nem engedték ki azé egy k7 es sx et kipróbáltam volna
szia kishapsi miket lehetett tesztelni??
egy állású csutka
állato volt a tesztnap
a sok hülye esett kellt, jó igaz baszot nehéz pályát jelöltünk ki , de életemben nem röhögtem anyit mint ma
üdv urak
mennyit kell járatni?
nem is én mondtam bár ahogy most elképzelhetlek, a kihagyás miatt lehet hogy kétállású neked a gázkar
miért?......... nem eszik ez sokat
de
megragaszthatod a blokkot báran már többet csináltam csak tisztítsd ki alaposan/zsírtalanítsd/ és arra vigyázz nehogy belenyomd a ragasztót a blokkba belülre a váltóba
majd visszük neki a kannákat a hátunkon
Akkor Zozee a hátára köthet egy benzinkutat
itthol van 2 jéghokis mezem és eggyiket sem tudom felvenni a protektroingre miért van ez?pedig elég nagy méretüek
vagy a cross mezek másabbak?
zoozee majdha Faisstnak is jó lesz gépe nem megyünk néhányan egy faja kis túraszerűségre??
Látszik, rögtön értelmeset írtál
szevasztok! kicserélődtem kész a motorom ......mi több jó bika lett kicsit járatás gyanánt endúróztunk egyet a biztonság kedvéért mint az állat ...........helyrejött az idegrendszerem végre!
amúgy két komponensű ragasztó létezik, de az faszság hogy azzal meg lehet csinálni...
szerintem max folyékoony alumíniummal lehet, de az meg maceráns
képed van róla?
Szevsztok!
lenne mindenkihez egy kérdésem: elszakadt a láncom és a kislánckeréknél van egy műagyag védő rajta és ahogy gondolom én felcsavarodott ezt a műanyagot kiszakította csavarostól a blokkból( jöt vele amibe a csavar belemegy az is) így tulajdonképpen lett egy 2-3mm átmérőjű lyuk a blokkon aloul ahol jön az olaj
szerintetek hogy lehetne azt megszüntetni valakitől azt halottam hogy be lehet ragasztani valami ragasztóval( két pólusú) amit vas boltban lehet kapni??? ebben szeretném kérdezni a véleményeteket
kösz előre is
aprilia......
Nem tudom nekem nem sikerül hondán 1es 2es közt, a dt-n meg, 1es 2es és 5ös 6os közt....de az utobbi nem tudom hogy normális-e....Több 80as DT-ről hallotam már.....