sx125, sx250F, exc250, exc250F sx450F, exc400, exc 525, és anagy vas a superenduro 950
, de nézzétek a fokuszt vmeik, nap lestz benne riport , mert vakokat is vittek areptéren, sőt az egyik vak egyedül ment a 640 supermoto val.
megragaszthatod a blokkot báran már többet csináltam csak tisztítsd ki alaposan/zsírtalanítsd/ és arra vigyázz nehogy belenyomd a ragasztót a blokkba belülre a váltóba
szevasztok! kicserélődtem kész a motorom ......mi több jó bika lett kicsit járatás gyanánt endúróztunk egyet a biztonság kedvéért mint az állat ...........helyrejött az idegrendszerem végre!
Szevsztok!
lenne mindenkihez egy kérdésem: elszakadt a láncom és a kislánckeréknél van egy műagyag védő rajta és ahogy gondolom én felcsavarodott ezt a műanyagot kiszakította csavarostól a blokkból( jöt vele amibe a csavar belemegy az is) így tulajdonképpen lett egy 2-3mm átmérőjű lyuk a blokkon aloul ahol jön az olaj
szerintetek hogy lehetne azt megszüntetni valakitől azt halottam hogy be lehet ragasztani valami ragasztóval( két pólusú) amit vas boltban lehet kapni??? ebben szeretném kérdezni a véleményeteket
kösz előre is
aprilia......
Nem tudom nekem nem sikerül hondán 1es 2es közt, a dt-n meg, 1es 2es és 5ös 6os közt....de az utobbi nem tudom hogy normális-e....Több 80as DT-ről hallotam már.....
Biztos nem könyű.....
, de nézzétek a fokuszt vmeik, nap lestz benne riport , mert vakokat is vittek areptéren, sőt az egyik vak egyedül ment a 640 supermoto val.
hapi: mi is mentünk volna, de egyedül nem akartam mert a gyereket nem engedték ki azé egy k7 es sx et kipróbáltam volna
a sok hülye esett kellt, jó igaz baszot nehéz pályát jelöltünk ki , de életemben nem röhögtem anyit mint ma
vagy a cross mezek másabbak?
szerintem max folyékoony alumíniummal lehet, de az meg maceráns
lenne mindenkihez egy kérdésem: elszakadt a láncom és a kislánckeréknél van egy műagyag védő rajta és ahogy gondolom én felcsavarodott ezt a műanyagot kiszakította csavarostól a blokkból( jöt vele amibe a csavar belemegy az is) így tulajdonképpen lett egy 2-3mm átmérőjű lyuk a blokkon aloul ahol jön az olaj
szerintetek hogy lehetne azt megszüntetni valakitől azt halottam hogy be lehet ragasztani valami ragasztóval( két pólusú) amit vas boltban lehet kapni??? ebben szeretném kérdezni a véleményeteket
kösz előre is
Nem tudom nekem nem sikerül hondán 1es 2es közt, a dt-n meg, 1es 2es és 5ös 6os közt....de az utobbi nem tudom hogy normális-e....Több 80as DT-ről hallotam már.....