Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aztnem értem, hogy sok ember mért is megy ki...azé hogy szétbasszák a motort? énsem megyek tesztelni egy GSX-R 1000 est...szerintem az lett volna a megoldás hogy valami másik pályát kijelölni, valami síkot...én láttam képeket a pályáról éshát szerintem közel sem tesznap megrendezésére alkalmas!
remélem, mert a nagy zsemberynek támadt egy ötlete hoyg majd ő a 640 es szupermotoval, végig viszi az egyik vak lányt a pályán, ott ahol a cross gumis gépek is néha elakadtak.
mondanom sem kell hoyg a nagydombon fölfele elborultak.
remélem benne lesz a tv ben ez is.
Ilyenkor mi van akkor, ha pl letörik a kuplung kar,vagy egy idom stb?kifizeti a paraszt, vagy lenyeli a tesztnap oltárán a KTM?
aha
bár gondolom szó fog esni a pályáról is,meg mindenről
a tesztnapról nem sokat mutatnak, mert az avolt a nagy szám, hoyg a vakokat motoroztatja a zsembery. meg a vakok is motorotak egyedül.
igen, ebben igazad van
de viszont a pályát meg kegyetlenül szétbaszák, azaz nem szétbaszák, csak onantól kezdve normál tempoban nem tudsz rajta menni, ha lasan mész elsülyedsz ha gyorsan akkor meg elsel me nem vagy olyan jó mint egy versenyző.
volt ma kint eg yszlovák versenyző, néhány önjelölt kazskadör, megprobálta utánnozni, hoyg ugyanugy rácsavaja a gázt majd kanyrban mint a szlovák, oszt az lett a vége, hoyg minegyiket áshattam ki a homokból, a motor alól.
ha lesz a fokusban a tesznap akkor feltétlen szoljatok mert nagyon kiváncsi avgyok rá!!!
nemtudom...annyit mondott hogy menjek! most sztem alszik mert voltak KÓkán de majd holnap kifaggatom
Hol? Mikor? Mik?
őőő igen...eltudod képzelni Faisstot valami naked teszten????
de azse jó ha a versenyzőknek leölt, széthajtott...széttört motorokat adnak tesztelni + azt úgy nagyon a újságba/ tv be se lehet nagoyn berakni...szerintem
Milyen honda tesztnap lesz jövőhéten? Cross?
igy hiretelen pasz az árakról, de 2008-tól nem lesz már 525, hanem 505 jön helyette.
az volt a baj, amivel szerintem elbaszták az egész pályát, hoyg szombatra csinálták, az ujságiroknak, meg a versenyzőknek a tesztet.
mert mikor kijelöltüka pályát, mindenhol fasza füves gazos volt a pálya, ugyhogy a versenyzők csinálták ilyenre,
és mennyi egy ilyen masina(250 exc f)és az 525 exc mennyi???
nekem egy olyan elsz ha negy leszek
a 950essel is lehett menni a pályán?Ahhoz mán két év kondi kell minimum, h megtartsd ebben a homokban azt az elefántot!Ráadásul gyárilag nem is cross gumma van rajta, hanem vmi enduró....
Ja főleg a hátso siratófal ami egy bevágásban volt...mikor utoljára mentem 11 felé már addigra is volt vagy 20 centi mély nyom, kisebb gépekkel már szerintem fel is akadt az ember...meg az enduroszakaszon hátul a nyomvályuban az íven kikapartunk egy gyökeret és nem vágta szét a gumi, mert vastag volt...az is érdekeseket dobott.

Mindenesetre KTMhez méltó, jó tesztnap volt. Nagyon gondolkozok egy 250 exc f-en...meglátom össze tudok-e szedni rá pénzt...az nagyon tetszik nekem.