Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látod...ugye h nincs mindenhol üres? 2 van csak...
nem akkor ha rossz.finomat kell kapcsolni(rsen is meg rxen is tok minden sebesség között üreset kapcsolni)
Hát ha rosz a váltód....
neked már semmit nem hiszek el azt is be akarod nekem bizonyítani h nincs minden sebesség között üres, pedig van
van az 33 hidd el enyém is akörül mozog.de hát bálint excje csak 39 ló és gecire meg lehet érezni azt a pár lovat amikor állsz a motoron és még 3asban jön az eleje.enyém csak 2esben viszont többet megyek végre
egy rs sehol sincs 34le inkább 28 max 30
csá!
vagyogatunk
és te?
van már moci?
hol veszel mocit svédbe vagy itthon? hol olcsobb?
oks
lehet h egy mito ellen is megyek
sziasztok hogy vagytok ???
De mondjuk a 750est valszeg nem is ismerte a söfőr.....
De lényeg a lényeg, szntem Gerle az esélyes...
Egyik srác egy 250 4t suzuki crossal legyorsulta a 750 gsx mint a szar ö az utt melet ment a gyerek meg az aszfalton de a gyorsasági csak emelgete az elejét ugyhogy szerintem simán nyersz szerintem hajrá .
Az RS 125 114 kiló, a tied meg 87...
Az RS 34 ló a tied minimum 38.
Ha az áttételed jó akkor sima ügy főleg 200m-en.
200 méteren igen
szerintem a 400meresen is megállná a helyét
200 m es táv elég ugye?
én motorommal jártak gyorsulási versenyre az előző tulajék és csupa dobogós hely.Tuti hogy le lehet gyorsulni az rs-t.Legalábbis az af1-et már "legyorsultam" nem egyszer
akkor ok
hátul amugy 53 as fog van vagy 51
sztem 100% hogy otthagynád.10lóval több mint egy rs
hétvégén megnézem
egy bizonyos szakaszon
Proba szerencse
i
sztetek legyorsulnék egy eres 125 t (az uj széirás)
100km/h ig??

kösz de nekem az kevés..
most hirdetem épp
Mondom, nekem nem célom cross-t venni. Hirdesd meg, add el másnak rendesen árában. Ha véletlen nem megy hamar, v nagyon kéne a pénz, szólj nekem én adok érte 2kilót.
cr 125

ha csak azt nézed h ez 600 rol indult és itt tart árban és 2001 es és 470 akkor az enyém is érne 380 at