Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szar cr-t vettél??mi baja a hengernek
Mindenki kókán van .Jó nekik.Ki tud segiteni nekem menyibe kerül egy honda 125 cr henger kb?
ki szereti a tankcsapdát?
ki van itt?
megint behaltunk
akkor szerencséd van
na légszűrő kapott 15w 40es 4t olajat,de csak 1 leheletnyit....hagytam száradni negyed órát aztán menni kellett közértbe 2 km alatt épp h bemelegedett a gép,ércesebb hangja lett különbséget nem nagyon érzek...de most full hidegen első rugásra indult szal nem vágom h mi volt tnap,lehet csak megszívta magát.
aloha
kinek kell a rencám??
amugy még az idén lehetett kapni k5-t
ne meg K5-ös és nem k6-os....
Ez se mind1
Ilyen DR-Z-s tippeket nekem is adhattok

Köszi ezt is...kár, hogy előbb el kell adnom a mostani motort..

Egyébként azért ennyibe kerül, mert nincsenek papírjai - oda van írva, hogy hobbi célra használt, és rendszám sincs rajta - szvsz.

ne törödj vele ha annyiért odaadja vagy még 650 ért akor is jooooo
de km van benne... sztem egy szerviz ráférhet
Nem túl olcsó ez???
evenx:
dr-z

neked valóóóóóóóóóóóó én megvenném ha lenne rá kessem
ez a sufnituning arra jó h passzljon a kipu
cső
a fémházas direkszűrőt hogy kell takarítani?mossam ki benzinbe?
üdv!

sutyi mi ez a sufni tuning? ez mire jó???
most már értem....szóval flexszel levágjátok és helyére a másikat...hát kis kokány,szentem amúgy se 1 nagy márka a technigas így még annyit sem fog prudkálni

Mellesleg ha nincs itthon légszűrőolaj akkor jó a 4t motor olaj is nem? lehet fáradt olaj is vagy inkább friss?
még mindig nem értitek.úgy rajzoltam h látszik(nem írtam oda de a zöld az a heggesztés.az a cső oda van heggesztve 1-2ponton azt leeszdjük(nemtomhogy, apa tudja h kell az a lényeg )és a helyére egy ugyanakkora 25ös csövet
abba gondolj bele hogy így a felfogatási pontokat is arrébb kell hegeszteni a kipun....mert 1-2 centivel arréb lesz...
szerintem az elsőt választom(igaz, hogy a 2.tól jobban menne a motor mint az elsőtől, de úgyis nemsokára eladom aztán nem kell aitt kókány marciskodni)a kipuffot csak azért vettem mert jó árban vol.25ös csövet a vastelepen nem is tudnak adni, csak 27esük van.méhtelepre meg nincs kedvem kimenni, hogy egy délutánt elcsesszek ott szóval marad az esztergáltatás.
az eredeti kérdés az volt(amire még nem kaptam választ )a gyári kipunak a fala 2mm vastag(ami megy bele a hengerbe)ha most én 1mmeres fallal esztergáltatok egy 25ös csövet akkor az elbírja majd amit el kell neki?
kösz a segétséget
nem szoltam
veszel bele benzint?