Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy erre a dombra volt a legalatomosabb ráfordulni, mert itt kb 20 nyomvonal volt, és olyan 40-50 centi vastagon állt a homok, ha kis gázzal jöttél elment az eleje, ha nagygázzal akkor meg túlfordult a segge, nehéz volt eltalálni. én is eldobtam ezen a 250 exc-f et.
na igen ezt te tudod, meg én is meg még egy páran , de ha végig nézed a képeket rájösz hogy a többség nem tudja. de igy legalább volt min röhögnöm.
Gondoltam, hogy svindli van a dologban. Amíg azt forgalomba helyezed, háát elég nehéz, tekintve, h én speciel nem vagyok járatos a KPMhez, tehát az E drz-t mégha tótágast állok sem tudnám levizsgáztatni.
Gondold el ő mennyiért veheti kinn külöföldön, ha itthon adja jóval ára alatt.......

Amúgy Gerle áll még a kétlepedős ajánlatom
láttalak
tudom milyen az ilyen...voltam már jópárszor ilyen mély homokos baszásban...nem kell elvennia gázt és emgvan oldva..kanyarba se fékezni kell hanem gázd adni..akkor nincs esés
elég sok képen rajta vok, szürke kantáros sárga polo .
mesziről nem gáz, de közelről az.
cement finomságú homok, és kb 30 helyenként 40 centi mély
na megnéztem a képeket..ebben nicns semmi gáz..van egy kis homok és ennyi
egyedül az a kis ugrató a gáz
bazz mutassatok már képet erről a buzi tököli pályáról
legaláb tudnám miért sír a szátok
gondolhatjátok már hogy ráaggatnám
Az kellemetlen
Miért vagyok ilyen gondterhelt
ideges vagyok!! már múlthét csütörtökre meg kelett volna hogy jöjjön az új első sárvédőm, e még mindíg nincsen meg
Ja én is azt néztem hogy itt a tökölős tempo felejtős....gondolom a 950es superenduro a végére elég kész volt...valszeg többet feküdt mint mentek vele
üdv
finom kis homok volt baszki
motoros.bnet.hu/kepek/061015-k... a 6os számú gépnél ő virít
Te egyiken se vagy rajta Kishapsi?
Nem tudja valaki hogy mi a neve annak a progranak ami olyan mint az autodata, csak motorok vannak benne?
Hivatalos lapon vannak k7-es 2T-k.
És ahogy én tudom minden gyár kihozza 2007-re az összes 2T crossgépét, kivétel a Kawasaki aki megszüntette a KX 125-öt.
csá!
felhittam a embert
és elatta a gépet bazz azt monta h tud még drz t papirja nuku csak adásvételi.. elég jo árba adja van neki sx 400 meg wr 450f olaszbol hozza be
lehet h lehetne vele seftelni
Mivan fiúk!
Nem látom dübörögni a hozzászólásgyárat!

Zoozee! Hogy é e a CR?
szép napot fiatalok
CSáááááááááááááááááááá!!!! HÚÚÚÚ CSanaki jók letteka képek Most hétvégén megimételjük NYerges meg minden Pénteken Kezdödik!!!! nah addig is csááááááááááááá
Hihetetlen,h sok gyorsaságis nagy pofával odáll, h én vok a császár, aztán kondi meg szál sem, mikor megy 2 kört a pályán.
Mondjuk nekem is volt olyan tavaly télen, h hómotorozás közben qrvára elfáradtam, és észre sem vettem. Aztán mikor rámesett az XR400, akkor csak lestem, mint hal a szatyorban, mert vért ízzadtam, mire leemeltem magamról. Akkor döbbentem rá, h enrgiám egy szál, közben az adrenalin elnyomta a fáradtság érzetet