amúgy erre a dombra volt a legalatomosabb ráfordulni, mert itt kb 20 nyomvonal volt, és olyan 40-50 centi vastagon állt a homok, ha kis gázzal jöttél elment az eleje, ha nagygázzal akkor meg túlfordult a segge, nehéz volt eltalálni. én is eldobtam ezen a 250 exc-f et.
Gondoltam, hogy svindli van a dologban. Amíg azt forgalomba helyezed, háát elég nehéz, tekintve, h én speciel nem vagyok járatos a KPMhez, tehát az E drz-t mégha tótágast állok sem tudnám levizsgáztatni.
Gondold el ő mennyiért veheti kinn külöföldön, ha itthon adja jóval ára alatt.......
láttalak
tudom milyen az ilyen...voltam már jópárszor ilyen mély homokos baszásban...nem kell elvennia gázt és emgvan oldva..kanyarba se fékezni kell hanem gázd adni..akkor nincs esés
Hivatalos lapon vannak k7-es 2T-k.
És ahogy én tudom minden gyár kihozza 2007-re az összes 2T crossgépét, kivétel a Kawasaki aki megszüntette a KX 125-öt.
csá!
felhittam a embert
és elatta a gépet bazz azt monta h tud még drz t papirja nuku csak adásvételi.. elég jo árba adja van neki sx 400 meg wr 450f olaszbol hozza be
lehet h lehetne vele seftelni
CSáááááááááááááááááááá!!!! HÚÚÚÚ CSanaki jók letteka képek Most hétvégén megimételjük NYerges meg minden Pénteken Kezdödik!!!! nah addig is csááááááááááááá
Hihetetlen,h sok gyorsaságis nagy pofával odáll, h én vok a császár, aztán kondi meg szál sem, mikor megy 2 kört a pályán.
Mondjuk nekem is volt olyan tavaly télen, h hómotorozás közben qrvára elfáradtam, és észre sem vettem. Aztán mikor rámesett az XR400, akkor csak lestem, mint hal a szatyorban, mert vért ízzadtam, mire leemeltem magamról. Akkor döbbentem rá, h enrgiám egy szál, közben az adrenalin elnyomta a fáradtság érzetet
Gondold el ő mennyiért veheti kinn külöföldön, ha itthon adja jóval ára alatt.......
Amúgy Gerle áll még a kétlepedős ajánlatom
tudom milyen az ilyen...voltam már jópárszor ilyen mély homokos baszásban...nem kell elvennia gázt és emgvan oldva..kanyarba se fékezni kell hanem gázd adni..akkor nincs esés
mesziről nem gáz, de közelről az.
cement finomságú homok, és kb 30 helyenként 40 centi mély
egyedül az a kis ugrató a gáz
legaláb tudnám miért sír a szátok
És ahogy én tudom minden gyár kihozza 2007-re az összes 2T crossgépét, kivétel a Kawasaki aki megszüntette a KX 125-öt.
felhittam a embert
és elatta a gépet bazz azt monta h tud még drz t papirja nuku csak adásvételi.. elég jo árba adja van neki sx 400 meg wr 450f olaszbol hozza be
lehet h lehetne vele seftelni
Nem látom dübörögni a hozzászólásgyárat!
Zoozee! Hogy é e a CR?
Mondjuk nekem is volt olyan tavaly télen, h hómotorozás közben qrvára elfáradtam, és észre sem vettem. Aztán mikor rámesett az XR400, akkor csak lestem, mint hal a szatyorban, mert vért ízzadtam, mire leemeltem magamról. Akkor döbbentem rá, h enrgiám egy szál, közben az adrenalin elnyomta a fáradtság érzetet