Háát!ezt már én is néztem, egy tuti, h nincsen rajta rendszám, a másik, h kilóg a lóláb, mert egy ilyen új motort ennyiért eladni..áhhh itt svindli van.Valami alkatrész nagyon a végét járhatja véleményem szerint.Szóval túlontúl olcsó......
teljesen igazad van és kivánom hogy ezután is mindneki csak a port szivhassa utánnad
csak a "kibaszott meg figyu öreg" szavakbol olyan idegesnek tünt a hozzászolás
Ja hosszura szerintem.Na figyu én nem kaptam föl a vizet csak megvetem eszt a cr-t és megszorult a hajtorud tügörgöcsapágy,és mindenki evel basztat hogy mivan szart vetél.Hát nem nemvetem szart csak elment belöle egy kurva csapágy és akkor mi a fasz van ha elmegy egy csapágy elmehet az bár mejikböl nem!?Kilesz cserélve a hajtorudal együt és kész enyi és már penge is a gép.De amikor a sok kis pöcst othagytam amikor elmentem ki a a terepre kiprobálni akkor nem volt olyan nagy a pofájuk amikor szivták a port .Ugyan ez lesz akkor is ha öszelesz rakva .
Na figyu öreg nem vetem szar cr-t.Csak érdeklödtem hogy menyi egy kibaszot henger enyi. Mert lehet hogy lecserélek mindent rajta majd hogy lesz pénzem ennyi.
99 es friss dugó gyürü hajtokar tügörgök a váltoban uj oil van
kb 4 üzemora van benne