Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

99 es friss dugó gyürü hajtokar tügörgök a váltoban uj oil van
kb 4 üzemora van benne
200
Amúgy mit kell tudni róla?
hm....

persze persze...
290?
Mondom 2kila a CR125ért.Ez a végső. Nem akarok cross-t venni, csak ilyen alkalmi vétellel...
de már nem a TE 350 van
CR 125 az is érdekel? tegyél még hozzá egy 100ast és jöhetsz :)
2kilával most azonnal ülök kocsiba , ha érdekel
na ja

lehet h eladom a husky t épitkezünk majd lesz másik

nem érdekel valakit innen???
Erre én is akartam gondolni, de nem lene olyan hülye, hogy az használtautón hirdesse....
Zoozee! Ha eladnád most a CR-t mennyi pénzmagot kérénl érte?
probáld meg!

hivd fel...
sztem
vagy lopott
Háát!ezt már én is néztem, egy tuti, h nincsen rajta rendszám, a másik, h kilóg a lóláb, mert egy ilyen új motort ennyiért eladni..áhhh itt svindli van.Valami alkatrész nagyon a végét járhatja véleményem szerint.Szóval túlontúl olcsó......
nekem tengelytörés és bowdenszakadás
én bicajom most darabokra van kapva.nagyszerviz...
nekem sincs olyan sok időm
mindig csinálok valamit
most takaritottam
előtte bict mostam
anyámnak segitettem
setb
ennek 1xerű oka van nincs mindenkinek annyi ideje mint neked általában más dolgom is van mint fórumozni
Megyek dolgozni csö én bejelentetem látod
birom,mostanába a fórumon ugy van,hogy 10 percig beszélgetnek az emberek - 1-2 órára eltűnnek - megint 10-15 perc duma - megint eltűnnek
Oksi csak felidegesitet az aszony hogy menyit költök a kibaszot hobimra asztán kicsit ideges vagyopk bocsi
teljesen igazad van és kivánom hogy ezután is mindneki csak a port szivhassa utánnad
csak a "kibaszott meg figyu öreg" szavakbol olyan idegesnek tünt a hozzászolás
nem tudja valaki kb mennyibe kerül egy"Pro Circuit" rendszer ami az én kicsikémen van?
Ja hosszura szerintem.Na figyu én nem kaptam föl a vizet csak megvetem eszt a cr-t és megszorult a hajtorud tügörgöcsapágy,és mindenki evel basztat hogy mivan szart vetél.Hát nem nemvetem szart csak elment belöle egy kurva csapágy és akkor mi a fasz van ha elmegy egy csapágy elmehet az bár mejikböl nem!?Kilesz cserélve a hajtorudal együt és kész enyi és már penge is a gép.De amikor a sok kis pöcst othagytam amikor elmentem ki a a terepre kiprobálni akkor nem volt olyan nagy a pofájuk amikor szivták a port .Ugyan ez lesz akkor is ha öszelesz rakva .
jah,nem kell ezen felkapni a vizet
husszu távra tervezel a cr-el?
bocsi nam akartalak megsérteni csupán érdeklődtem, bárkivel előfordulhat, hogy szar motort vesz
Na figyu öreg nem vetem szar cr-t.Csak érdeklödtem hogy menyi egy kibaszot henger enyi. Mert lehet hogy lecserélek mindent rajta majd hogy lesz pénzem ennyi.