én is nézegettem a 125 ös rx eket és ott mindre 36 ló volt írva sőt haveromnak sem 1 rx e volt és eredetiség vizsga szerint is 36 ló
magyarul a sima a1 jogsival nem vezetheted ennyit erről.
ezt a szakik lemérték okosan
az rx az 28-33 között mozog,szónincs 36ról ez de gáz te is sokat tudsz a motorokról. hidd el,nekem is acerbis dob van fönt meg van 1 gianelli rezóm(ami még nem jött meg+arrow vég) azzal 1ütt lesz olyan 35 körül...+majd ha 1x kap polinit akkor lesz 40-43 körül....kurva sok hondára tesznek gyárilag hgs rezót,a remus vég meg háát...remus nem gyárt 2tre dobot,szal gondolom szép matrica...
bazzeg vegyük azt hogy 43 ló---- a komplett rendszer ad neki mondjuk 4 et meg ott figyel benne a túlméretes dugó ennyit erről. adjak számológépet vagy megy fejben is
Na mindegy kár a szóért akinek csak egy rx van az nemigen tudja mindegyik motort leakarja kicsinyiteni magához .Még igyis jóbban megy a cr-em hogy megvan szorulva mint a te.................................
jajj a kedvenc témám... valami faszgyökér a sulinkba aszonta nekem hogy egy RS 125 ös lófasz "speed" gép karbicserével meg kipuffcseréves 60 lóerő mondtam neki hogy akkor hajrá vegyé 8 at
magyarul a sima a1 jogsival nem vezetheted ennyit erről.
ezt a szakik lemérték okosan
az enyémen meg ott figyek egy 100 rugós kipufogórendszer----- HGS rezó ami 80 rongy meg 1 remus vég ami nem tom mennyi de 20k tuti van