gerle a fogyasztásd úgy tudod megnézni, hogy kihúzatod a motrot maxig egy hosszú egyenesen, majd menet közben lekapcsolod(gondoloma crossokon is van valami leállító gomb) , a kuplungot behúzod ,és gurulsz szépen amíg meg nem áll. ekkor kiveszed a gyertyát, és ha fehér színű akkor keveset kap, ha barnás akkor jó, ha dzsuvás akkor meg sokat kap. ezt a szerelő haverom mondta
ok a pumpáls ok..
talán még kisebb fuvokát teszek a karbiba majd mert lehet h sokat kap de nem tuti.. na mind1
őő vki akar itt venni TE 450 vagy drz 400e...
husky: nagggyon nyomatékos 6 os váltos, alaktrészellátás hát... nemtom... ha azzal nem volna az a pici gond sztem akkor elég sok husky te 450 járkálna uj szériában
a drz: nyomatékos 5 s válotos alkatrészellátás ok én inkább azt választanám
vagy a klx 450r na még az is egy jó választás bár nemtom h jövöre lehet e kapni mert ugytom h 2008 as modell
csákó
mi ez a punnyadás???
lecseréltem ma a hűtővizet -36 fokig jóóó
voltam ma pályán a dt-vel háát elég mókás volt, 20 centis homokban kanyarogni a mandínerben, meg lefele, a végére már egész jól ment
csövi
most cseréltem le éppen a hűtővizet a dt-ben, az a kérdés hogy hátulra a kiegyenlőtő tARtályba nics viz, pedig fullra töltöttem, az valami túlfolyó???? segítsetek minél előbb köszi
nem rossz a pampera,annyira...én forogtam 3-4 kört a 250essel,kicsit jobban megy alulról mint rx amúgy ugyanazt tudja.... de hát mégis van 125 ccm különbség,de azt annyira nem érzed...mondjuk ha már csak a rezójára ránézel,milyen picurka? amúgy most tudok 1 2003ast rendszámos,480ért...ami viszont elég jó ár. Telóról meg annyit hogy a 250esben ugyanaz a 40es villa van mint rxben,ezek szerint a 400asban is
tettem fel 3 vidit /motocross 1-3/
amugy zoozee szted h nézzem meg h sokat kap e?
és ha sokat kap fuvoka csere?
hasznos
xmoto.hu/index.php?mode=cikk&c...
hüjén hangzik de majd kiprobálom
ok a pumpáls ok..
talán még kisebb fuvokát teszek a karbiba majd mert lehet h sokat kap de nem tuti.. na mind1
őő vki akar itt venni TE 450 vagy drz 400e...
husky: nagggyon nyomatékos 6 os váltos, alaktrészellátás hát... nemtom... ha azzal nem volna az a pici gond sztem akkor elég sok husky te 450 járkálna uj szériában
a drz: nyomatékos 5 s válotos alkatrészellátás ok én inkább azt választanám
vagy a klx 450r na még az is egy jó választás bár nemtom h jövöre lehet e kapni mert ugytom h 2008 as modell
mi ez a punnyadás???
lecseréltem ma a hűtővizet -36 fokig jóóó
voltam ma pályán a dt-vel háát elég mókás volt, 20 centis homokban kanyarogni a mandínerben, meg lefele, a végére már egész jól ment
Utána néztem, és közben kiderült egy ismerősömnek van ott haverja.
Köszönöm a segítséget!!!
most cseréltem le éppen a hűtővizet a dt-ben, az a kérdés hogy hátulra a kiegyenlőtő tARtályba nics viz, pedig fullra töltöttem, az valami túlfolyó???? segítsetek minél előbb köszi