Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem szegény most szív én is már nap mint nap megkérdezem tőle de nem akar haladni!
jó már faisstnak a mocija?
jo estét!
tettem fel 3 vidit /motocross 1-3/
amugy zoozee szted h nézzem meg h sokat kap e?
és ha sokat kap fuvoka csere?
nemakar valaki holnap motorozni kicsit ??? nem nagyon akarunk egyedül menni (Faisst meg én) kéne még néhány társ
azt nem mondtam hogy fékezni nem lehet , lehet azt is persze, egy kicsit félreérthető volt, na jó éccakat, holnap melóóóóóó
minek kell gurulni??? fékezni miért nem szabad??
Szép estét! elvitték a simsonomat
mija fene
hüjén hangzik de majd kiprobálom
innen kinek van myvipje?
a mi xt-nken 48 lóról 55 re dobta a sportdob
Skin! Amúgy mennyi lesz a dob a gépedre?Ez plusz lóerőt is jelent?
gerle a fogyasztásd úgy tudod megnézni, hogy kihúzatod a motrot maxig egy hosszú egyenesen, majd menet közben lekapcsolod(gondoloma crossokon is van valami leállító gomb) , a kuplungot behúzod ,és gurulsz szépen amíg meg nem áll. ekkor kiveszed a gyertyát, és ha fehér színű akkor keveset kap, ha barnás akkor jó, ha dzsuvás akkor meg sokat kap. ezt a szerelő haverom mondta
hi!

ok a pumpáls ok..
talán még kisebb fuvokát teszek a karbiba majd mert lehet h sokat kap de nem tuti.. na mind1

őő vki akar itt venni TE 450 vagy drz 400e...
husky: nagggyon nyomatékos 6 os váltos, alaktrészellátás hát... nemtom... ha azzal nem volna az a pici gond sztem akkor elég sok husky te 450 járkálna uj szériában
a drz: nyomatékos 5 s válotos alkatrészellátás ok én inkább azt választanám
vagy a klx 450r na még az is egy jó választás bár nemtom h jövöre lehet e kapni mert ugytom h 2008 as modell
Nincs mit Skin, természetes! Akkor onnan lesz a kipufogód???
erről a páncélról vélemény??? 13500-ért elég olcsó..
csákó
mi ez a punnyadás???
lecseréltem ma a hűtővizet -36 fokig jóóó
voltam ma pályán a dt-vel háát elég mókás volt, 20 centis homokban kanyarogni a mandínerben, meg lefele, a végére már egész jól ment
Köszi Zsolti!
Utána néztem, és közben kiderült egy ismerősömnek van ott haverja.
Köszönöm a segítséget!!!
zoozee vagy valaki aki ért hozzá az légyszives válaszoljon.katt előzmények gomb
köszke
Majd ha melegszik a víz, akkor lesz ott is...(ha jól tudom)
csövi
most cseréltem le éppen a hűtővizet a dt-ben, az a kérdés hogy hátulra a kiegyenlőtő tARtályba nics viz, pedig fullra töltöttem, az valami túlfolyó???? segítsetek minél előbb köszi
nem rossz a pampera,annyira...én forogtam 3-4 kört a 250essel,kicsit jobban megy alulról mint rx amúgy ugyanazt tudja.... de hát mégis van 125 ccm különbség,de azt annyira nem érzed...mondjuk ha már csak a rezójára ránézel,milyen picurka? amúgy most tudok 1 2003ast rendszámos,480ért...ami viszont elég jó ár. Telóról meg annyit hogy a 250esben ugyanaz a 40es villa van mint rxben,ezek szerint a 400asban is
Berakok tesztet de csak így találtam