Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen ez sajnos zsákba macska.Köszönöm az együtérzést remélem nem lesz baja több.De jövö télen majd ugyis szétszedetem a blokot és ami olyan az csere.De most nemigazán örülnék egy ilyen nagymérvü beruházásnak ha nem muszáj akkor eszt elhalasztom.Igy ránézésböl igen fasza álapotba van jó gumik jó fékek erö van benne mint álat jó indul mikell még bele meg nem lát az ember nem.
Nem túl jó kezdet, de reméljük több gondod nem lesz vele!!!!!
szebb napot
Sajnos az összes használt motor zsákbamacska
Reméljük csak ez lesz a baja...
Szevasz siki a cr fasza kurvára megy .Csakhogy megadta magát a hajtokar tügörgö megszorult .Hát igen ez van ezis érzi már a telet .Majd hétvégén kiszerelem a blokot és viszem a szerelöhöz hogy cserélje ki.Beszéltem vele asztmonta hogy 20000 körül lesz.
Make Model
Honda XL 600RM
Year
1986
Engine
Air cooled, single cylinder, four stroke. 4 valve per cylinder
Capacity
591
Bore x Stroke 97 x 80 mm
Compression Ratio 8.8:1
Induction
Keihin PH 69
Ignition / Starting
CDI / electric
Max Power
44 hp @ 6500 rpm
Max Torque
5 Kg-m @ 6000 rpm
Transmission / Drive
5 Speed / chain
Front Suspension
41mm Showa hydraulic telescopic forks, 230mm wheel travel.
Rear Suspension
Pro-link single shock, 205mm wheel travel.
Front Brakes
Single 256mm disc
Rear Brakes
138mm Drum
Front Tyre
3.00-21
Rear Tyre
5.10-17
Dry-Weight / Wet-weight
155 kg
Fuel Capacity
12 Litres
Egészségedre, jó kis pehelysúlyú versenyzőt választottál...
17es krossz guma necces, bár utánna kell nézni, a mai világban semmi sem lehetetlen...
Sziasztok!

Most vettem egy Honda Xl 600 R typ motort,aminek 17" ol a hátsó kereke.
Cross gumira lenne szükségem,endurot adok érte,vagy megveszem.
Nem kell márkás,csak a bütykök nagyok legyenek.Csak hátsó kell!!!!!!!!!!!!!!!
Ha akad 45-46 Cross csizma ,az is pörget 10-15e ig hobbi cél!!!!!!!!!!
Ennél sem érdekel a márka,csak a lábat tartsa.
ha már itt vagyok egy kis reklám: iPod nano-k kaphatók nálam(black)4gbos 32ezer 8gbos 40ezer
akit érdekel msnen megtalál(általában 6és9között vagyok fenn)ja és 3hónap gari van rájuk
Siki csak bebeszéled magadnak! amúgy szerintem az ásványis a sok kődarabtól volt csendesebb!!
kilyukadt a háccsóm,és elvittük gumishoz a kereket
Ja hogy még kérdezzek egy faszságot!
Tegnap lecseréltem a különolajzóba az olajat full syntetikusra, ezt az adagot kijárom és kikötöm, de, lehet hogy ezzel az olajjal power felett élesebb lett a hagja? Állitsak hogy kicsit több nyálat kapjon? Ja azt tudni kell még hogy előzőleg asványi volt benne, akkor nem volt enyire éles...Vagy csak bebeszélném magamnak?
Miért mi a baja?
Hűűű, milyen hosszan ecseteltem a semmit....Csak holnap felelésnél is így legyen....
Na hétvégén meglesz a terep teszt a Hondának
Ma mentem egy kis kört a környéken, pont bemelegedett épp 3as power fölött voltam, mikor láttam a fehér csodaskodát az utszélén állni valami furcsa rémséges kékséggel a tetején, gyors fékpróba következett, majd 30al elsunnyogás melletük... Láttam hogy egy nővel dumálnak, reméltem nem akarnak megállítani, a viszafordulás elég gyanús lett volna, biccentetem egyet feléjük....
Nem tudom mit csináltam volna ha megprobálnak megállítani, mert elég cumis lett volna, oké hogy akkor én lettem volna elönybe, de ugy kell elképzelni hogy egy keskeny ucca hajtűkanyaral, és az utca eleje és vége 1méter hijján ugyan az....Ugyhogy mire a másik végére értem volna, ők már ott vannak....
Na mind1 ezentul nem megyek abba az uccába se
Még jó hogy megcsináltam elötte a hátsó világítást, ha megállítanak biztos az lett volna a legnyagyobb bajuk
Na egyszó mint 100, nem aakrtak megszivatni hál Istennek, rendesek voltak
Ja és utálom a sulit....
asszem hétvégére kész lesz a moccom
jól van nem lesz baj csak a tűzforró blokkba nem illik hidegvizet tölteni ........annak ellenére azt is ki szokta bírni de van mikor nem! .........mondjuk ez nem diesel golf
ok! csak vannak butaságok amiket néha nem merek megkérdezni:) amúgy köszi! most csinálják a mocim világítását és utána belevetem magam a sufni szervizelésbe:) eddig a simsonhoz csak kaéapács kellett meg 10-es kulcs:)
aloha!
langyos volt a moci mikro leengedtem
ja és spy azért engedd le hideg motornál a vizet mert mikor betöltöd helyette a hideget akkor nem reped el semmi
igen csak én se nyomom msn-t sűrűn de itt van mzkukac@hotmail.com
összes spanom inkább skype-on lóg azon bugyborékolunk inkább de ha nagyon kell kérdezhetsz itt is válaszolok szívesen ...persze ha tudok !
Üdv! van arra esély hogy elkérjem az msn címed?
kösz szépen!
igy már teljesen világos
ja és ha véletlen tömény fagyállóhoz jutsz azt desztilláltvízzel keverd mert akkor nemlesz vízköves a hűtőd

amúgy kutakon meg a tescóba előre bekevert fagyi van ez kb. 20-30 fokos ehhez már nem kell víz /de olvasd el mi van ráírva !/
amúgy az egész fagyicsere mutatványhoz nem kell 10 perc 5 km -en belüli tescó esetén