Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hú az drága
és akk ez könnyen letörik mi?
Ez annyiért nem rossz, de csak egy ponton rögzített.A fémes vázú két ponton fixált az igazi, de az 16E /pár
mit szóltok ehez a kézvédőhöz,most levan árazva 3ezerrre,sztem elég jól néz ki..
de ehez még kelll venni vmi rögzítő alkatrészeket is,az menyi píz még?
www.uzletsor.hu/webshop/kep/11...
úgycsinálsz mintha berúgnád csak lassan nyomd le a berúgókart kb 2x, és utánna rúgj rá normálisan..
ez jóó! basszus aszongya a rendőr mé nincs hátsó világításom! mondom neki az elöbb törte le valami huligán! asztmondja mutassam a darabokat/készültem/ mutatom asztmondja akkor megbüntessem! no commnt! aztán elengedett! bár utána még négyszer elmentem elöttük.....
h érted h rápumpálok?
Enyém is megy 160-al is, persze csak ha fenntvan az utánfutón..
de megy is!! ::)
Világító kecske Faca. Nekem meg még mindig nem küldték a fesz. szabályzót még vakkecském van.
megvan a világításom!! juhééé
Én nemmtom . De kipróbálhatod hogy rápumpálsz eggyetkettőt és utánna rúgd be..(lehet hülyeséget mondtam de hátha).
hi!

mé van az h melegen nem akarodzik beindulni a moci???
gyertya?? esetleg főtengelyszimering??
amugy tolásra beindul
köszike
köszi a kielégítő választ nem gondoltam voln, hogy szükséges odaírni, de akkor kiegészítem azzal, hogy csak az válaszoljon aki valamit konyít a témához...
nem tud valaki valami fasza kézvédöt olcson?? olyan 5-6 ezr környékén
mittomén
kell majd 1 kis átalakítást végezni a sportrendszeren...25mmeres cső megy bele a hengerbe és a sportkipu csöve 27mmeres szóval esztergáltatni kell egy 25mmerest, na most a cső fala 2mmeres(a gyári kipunak)ha 1mmeresre esztergáltatom a cső falát az elbírja majd?nem fog eltörni meg ilyesmiket csinálni?
én megtaláltam
3. kerület
szentendrei út
velünk szembe
de a www.shox.hu merre van mert sehol nem találom
polgárdi ktm boltban vettem,de a shoxban is van.