Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tesco........ auchan.....meg ilyesmi helyeken is van fagyálló

különben van leengedő csavar mindegyik motor vízpumpadeklijén ...azt kell kivenni ...hatos csavar 10-es kulccsal tudod meglazítani de onnan ismered meg ,hogy benne van a kereszthornyú csavarhúzó helye is ...persze ha eredeti a csavar !/ de megtalálod értelemszerűen/
na ezt kiszeded és leveszed a hűtősapkát 2 perc alatt lefolyik a lé...visszateszed a csavart meghúzod és teletöltöd a hűtőt fagyállóval 20-30 fokossal !
utána a tetejéről lenyom egy kicsit mikor jól bemelegíted a lovat ez lesz a szinted és ezt kell figyelned néha
ez kb, 2 centivel a tetejétől lefelé lesz !
H eelmész a benzinkútra segítenek feltölteni meg meg is mérik neked a fagyállót!! mol benzinkút!
Bemész az autos, motoros boltba, és kérsz fagyállót...
De lehet a benzinkuton is van....
most akkor komolyra forditva,hol lehet ilyen trutymot beszerezni???
hát,most úgy különösebben semmi,csak a szögesgumiról akartam beszélni vled
Milyen a Honda?
Király lesz teso a jégmotor
levmik@freemail.hu
de nem sokat vok fenn, inkább ird le mit szeretnél...
EVENX!!
VAN MSN ED?????????
na megjött a rendszer az rxre de már a szerelőnél van mert nem passzol 28mmes a cső és 25ösnek kéne lennie
néha félek én is kérdezni! sokan nem hiszik el hogy nem mindenki motorral jött ki mutterból de jó ide tartozni!
ne hülyítsed már szegény gyereket evenx kawazöld fagyálló a kawaboltban
kábé nem tudom, egy liter körülre saccolok.
-Ha melegen próbálod leengedni , már hívhatod is a 112öt előtte, pont mire kiér a mentő a szemedbe is spiccol majd, vagy legalább a karod égeti le..... Tehát marad a hidegen leengedés...
-A kawazöld fagyállót csak Kawa márkaboltban lehet megvenni, mert ez speciális adalékokat tartalmaz, amik csak a kawasakikra jó....Sok sikert a beszerzéséhez!
megjött a jogsim JUPÍÍÍÍ
attó függ milyen motorod van nekem bal oldalt van a túlfolyótartály ott be van skálázva hogy meddig kell
van msn ed?
standar nem ismerem sajna! 27éves vaok és nem figyelem a pasikat :)
köszke evenx
nem akarom tovább feszegetni,csak még 2kérdés ezzel kapcsolatban.
1:kb mennyi folyadék megy bele?
2:most akkkor melegen vagy hidegen engedjem le?és azt a zöld fagyállot benzinkuton lehet kapni??
persze előre 12m, de sztem egy szinyóval ez is eredmény...A magassága nem volt több mint 1,5méter.
Szántóföld......hmmmmmm ismerős terep
csak szántóföld
elsőnek jó
igaz énsem tudok nagyobbat
itt nincs semmi ugrató
most nézem
nah,elvileg töltődik..reémlem sikerül feltenni:D
még soha se csináltam iet:D:D