Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ki az akir az evenx ex mocija mellet ül egy yamin???
az yz-n vagy a PW n?
mé szedted le?
a fekete dt125 giorgioé
ahha! olyat akartam!
oké
Nekem amikor megvettem volt rajt alapjárat, direkt vettem le.
Én mikor kerülhetek ide be??Talán ha lesz végre egy mocim
Akkor csak én vagyok kíméletes, amíg hideg nem húzom neki
Jó lett a kép, látom az én mocim is rajta van, köszi!!
Arra a Dt re gondolsz?
enyémen se volt és szar is volt me nemtudtam még a kesztyűt se felvnni járó motornál!De azt 1 csavar 4-5 klikk azt már van is alapjárat igaz hogy nekem olyan kicsi hogy épp hogy nem áll meg de legalább nem!
kié az a szép fekete??
hmm ez jóó! köszi a helyet:D
Fasza vagy !!!
csináltam egy szar képet,majdnem mindenki bennevan,bocs ha kihagytampár embert,pl nem találtam képet kero88 ról
hy
azt mondjátok meg hogy miért nem találok magamnak valami akciós csizmát? elcsesztem a pénzem és már nagyon kéne!! félcipőben a pályán.....
egyébként a hideg motort még elék "vastag" gázfröccsökkel is szokták melegiteni a 2T crossokban
ugyhogy faisst nak van igaza
merre van az a kóka? basszus sehol nem találok infót róla! lehet elvinném a családomat! had szokják!!
én úgy látom, h futam indulás előtt kb. 10perccel elindítják a gépeket, és szép lassan üzemmeleg állapotba hozzák. amúgy meg egy hideg gép, nem megy olyan jól mint egy meleg. de gondolom ezt mindneki észrevette.
holnap kész a világításom! megyek éjszaka randalírozni! csinálok képeket majd! basszus két napja nem ültem mocin! csak simsonon!
ha a fórumról valaki jön vasárnap kókára akkor a depóban megtalál egy kék merci busznál egy rmz és egy fekete sxs társaságában...
persze mert mire a rajtgéphez érek már nyeleztem üresbe...
de ha nem huznád akkor nem melegedbe be...
hidegen nem mész rajtrácshoz! de ne tépd!! lassan,finoman húzhatod neki de úgy mint egy szűz lánynak! vagy egyszerübb:ha kerékre áll akkor már meleg!! én beégtem mert hidegen lehörgött:)
Hidegen nem is szabad széjjel pörgetni!!!!