Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebből vita lesz

zsolti,rakj fel még képeket!
Ha versenyen vagy, akkor már meleg géppel állsz a rajtrácshoz!!!!!!
estét
látom a járatás a téma
ne huzzam....
tegyük fel crossversenyen vagyok...
depóban felükök amotorra...odagurulok a rajthoz ott még baszakodok aztán a rajtgéphez begurulok...szeritned eléri az üzemi homérsékletet ennyi idő alatt?
felnyitom a garázst kitolom a mocot beindítom lecsukom a garázst kigurulok az utcára akkor megnézem mennyi az idő és onnan 3perc aztán az utcánkban 6ezernél tovább nem pörgetem(5,7-6között tartom, az utcánk kb 700mer hosszú)onnan még kb 1kmert megyek 7-7,5ezres fordultaon és onnan már szép lassan lehet neki húzogatni
de ha pl suliba megyek akkor 7-7,5fölé nem pörgetem mert mire bemelegedne már ott is vagyok.
én úgy tudom hogy épp hogy ne húzd a gázt! alapjáraton vagy kisfordulatszámot hogy ne erőlködjön! én be indítom amíg felöltözöm és utána az első száz méter csak óvatosan,aztán adja magát egyből!!
ahogy érzed...én addig szoktam amig meleg lesz a víz..
húzom a gázt mint a vadbarom ...és közbe a kezem a viztartályon van...ennyi
Nem tudsz alapjáratot állítani?
2t crosst mennyi ideig szoktak járatni(motorozás előtt)?én az rxet mindig szigorúan 3percet járatom még akkos is ha már rég elkéstem onnan ahova megyek
Evenx, ugye milyen szép motort találtam?
nem..
a motor bejáratására gondoltam..mert ugye csak 1-2 óra van a blokkban
nem a motorozás előtti járatásra gondoltál?
meg lesz
hány tank a járatás? 1-2? vagy inkább orát számoljak nála sacc per kb..
ja és járasd be rendesen
125ös alapból kurvakönnyű berugni...szal ne paráz amiatt...
az enyémen nincs alapjárat.

akkor meg vagyok nyugoda
és amugy az alapjárta mind1iknek ijen nagy? me majd holnap állit rajta apa kisebbre.... montam neki h vegye kisebbre...
remélem nem álligatja el a karbit...
Már el is adtad a kawát, h múlt időben beszélsz róla???
Az én 125-ösömet sem olyan nehéz lenyomni a berugókarját.És mégis sokal erösebb mint a kawasakim volt.
Amin tavasszal túl is adsz
amugy most csak a yamaha 3kj jog om van meg ez a cr 125 s husky
ismered a tulajt?
Grat!
Az a husky ha tényleg fel volt ujítva, jó árban vetted.
Akkor jó dolgod van már, csak ec pec ki mehetsz alapon motorozol egyikkel és másikkal is
aloha
az ilyen gatyók 20-25 körül vannak. Én is most akarok venni 1 ilyent. Városba télire kell. Pályára meg megvan a crossnaci. Ja és szombaton meglesz az új yz is