cső
hú,micsoda hibrid géped van:D:D
hát igen,én is gondolkottam,h hogy kéne csinálni,szted a reiser csavar nem bírná benne? cross gumiba akarom hátul,jó nagy a bütyök,abból sztem nem tudna kiszakadni..előre meg enduro gumi van,de hát az nem hajt,szval ott birni kéne...
hallod shabika,nem ismersz ott egy olyan gyereket,hogy Krisztián?most nemtom hogy milyen. nagyon dagadt gyerek,most 8.os
a mamája papkeszin él, a papája is,és gitárokat csinál,az apja mindennap lebicózik pakeszire,meg őkis majdnem minden hétvégén
A hűtő altt van egy cső egy bilinccsel, azt enged ki, és várd meg míg lefolyik a cumó.Aztán kösd vissza, és a tetjén lévő kupakot csavard le.Ott töltsd vissza szinültig.Hja és ne feledd, mivel kawasaki, csak kawa-zöld színű fagyállót használhatsz bele!!
kérdés:a hütövizet hol kell leengedni,és hogyan ugy mint az olajat melegmotrnál
és mennyi megy bele?????fagyállot milyen arányban kell a vizzel tenni vagy csak fagyállot elöre is köszike.
Ezt megtagadom, mert én ugrattam a szimóval 12Méterest is!!!és ezt nem hamuból mondom.Széljegyzetben meghagyom, hogy a vázam U alakba hajlott, szal az első villák nem gyengén csopperes feelinget vettek fel...Szóval akkor mondtam én is le a kis szimszon nyaggatásáról
A szimszon utcai közlekedő eszköz.Aból B be való jutásra tervezték, amióta én is rendeltetészerűen használom, alig akad problémám vele...
Én is most kezdek bele a dologba, az alapja ez a gépsárkány lesz. A gumikból két fajtát fogok csinálni, lesz egy sima reiser csavaros és lesz egy átmenő alátétes anyás megoldás.Véleményem szerint a hegyes reiseres sokkal jobban fogja fogni a jeget, viszont nem lesz élettertama,míg az anyás megoldással meg jobban lehetlesz rakatni, és tovább is fogja birni, persze tapadás hiányában.Tavasszal minden bizonnyal okosabb lesz.Kérdezzz majd akkor
(Az ülést nem lefikázni, kedden kezd bele a kárpitozásába a szomszédom)
az etx ről van vidi,vagy hang?
hú,micsoda hibrid géped van:D:D
hát igen,én is gondolkottam,h hogy kéne csinálni,szted a reiser csavar nem bírná benne? cross gumiba akarom hátul,jó nagy a bütyök,abból sztem nem tudna kiszakadni..előre meg enduro gumi van,de hát az nem hajt,szval ott birni kéne...
a mamája papkeszin él, a papája is,és gitárokat csinál,az apja mindennap lebicózik pakeszire,meg őkis majdnem minden hétvégén
és kb mennyi cuccot tegyek bele?igy hogy a szinültig legyen
és mennyi megy bele?????fagyállot milyen arányban kell a vizzel tenni vagy csak fagyállot elöre is köszike.
A szimszon utcai közlekedő eszköz.Aból B be való jutásra tervezték, amióta én is rendeltetészerűen használom, alig akad problémám vele...
(Az ülést nem lefikázni, kedden kezd bele a kárpitozásába a szomszédom)
Vagy megveszed
www.gumaker.hu/minta.php?pictu...