Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy
xlzx a multkor be raktál egy képet matricákról,hogy ilyet fogsz rendelni egy a/4-es lapo volt és valami 2rugo
nem tudnád megadni a cimet ahhonnan rendelted???
Szép etét crossördögök!!!
hát nem tom...pedig láttam már 1-2 rxet szétszedve...majd hétvégén megnézem neked! vegyél fel msnre és ott dumáljunk...
Bocsika akkor nem tudom
de bocsesz a hülyeségekért nekem azt mondták ne hozzam el lábon a motoromat mert 230km re van! én ülve kibírom meg szerintem tankolni is lehetett volna! bocsesz azt hittem ez olyan mint a cross moci hogy nem mászkált 200kmeket! jóvan nem kell röhögni egyből! a korom nem egyenlő a tapasztalattal! majd egy év múlva....
Köszi laci2626 a választ, de ez nem az amire gondolsz. Ez valami elektronika, és nem egy mechanikus dolog. Ez egyébként hogy pontosabb legyek az ülés alatt, a levegőszűrőtől hátra helyezkedik el.
Ha esetleg valaki Apriliás tudna válaszolni megköszönném!
Mégegyszer a kérdés:
Aprilia RX 50-nél a levegőszűrőtől jobbra fönt, az ülés alatt található egy CGG-TRONIC feliratú doboz (valami elektronika) amin egy tekerentyűvel 1-től 12-ig lehet beállítani valamit. Mi ez?
Ha tudja valaki, segítsen!
ki van itt
jo mosást
Amennyit te bírsz, vagy amenyi ideig bírja a tank tartalma a megprobáltatásokat....
Na tépek elmosogatom a vasdarabokat....
na erre majd zoozee válaszol,mert én nem birok komolyan válaszolni
sajna kóka nekem 200km:( na mindegy! amúgy mit ajánlatok mennyit kb hány km-et mehetek egyhuzamban a mocimmal? mi az ami nem árt neki??
gondolom mien szar lehet
Hétvégén jönnek megnézni a DT-t
Egyik szemem sír a másik nevet.....
köszönöm a köszönöteket
üdv!

pöpec a tabló
evenx: ja elattam a motort..

voltam ma a enyimmel pályán elég is volt 3 kör után lejöttem kicsit szokatlan meg 20 cm s homok van végig magyarul kibaszott nagy a homok
Király lett a tablókép
jajaj gecc zsír a kép
Klassz az új kép!
helló!
zsír lett a kép standar!! mindenki motorozik?
Szerintem a beáramlo levegöt tudod szabályozni.Ez inditásnál lényeges szerintem Amikor hideg elzárod amokor meleg megnyitod.
Aprilia RX 50-nél a levegőszűrőtől jobbra található egy CGG-TRONIC feliratú doboz, amin egy tekerentyűvel 1-től 12-ig lehet beállítani valamit. Mi ez?
Ha tudja valaki, segítsen!
aloha!
Nektek fasza mert bicajal is kimehetek megnézni a müsort de én
faisst majd akkor lehet hogy összefutunk Kókán , csákó
Köszönöm a képet. Csak ez nekem mesze van ugy ahogy mondod ez kb 300km és nekem enyi idöm nincs fél nap csak az utazás hm sajna.