hy
xlzx a multkor be raktál egy képet matricákról,hogy ilyet fogsz rendelni egy a/4-es lapo volt és valami 2rugo
nem tudnád megadni a cimet ahhonnan rendelted???
de bocsesz a hülyeségekért nekem azt mondták ne hozzam el lábon a motoromat mert 230km re van! én ülve kibírom meg szerintem tankolni is lehetett volna! bocsesz azt hittem ez olyan mint a cross moci hogy nem mászkált 200kmeket! jóvan nem kell röhögni egyből! a korom nem egyenlő a tapasztalattal! majd egy év múlva....
Köszi laci2626 a választ, de ez nem az amire gondolsz. Ez valami elektronika, és nem egy mechanikus dolog. Ez egyébként hogy pontosabb legyek az ülés alatt, a levegőszűrőtől hátra helyezkedik el.
Ha esetleg valaki Apriliás tudna válaszolni megköszönném!
Mégegyszer a kérdés:
Aprilia RX 50-nél a levegőszűrőtől jobbra fönt, az ülés alatt található egy CGG-TRONIC feliratú doboz (valami elektronika) amin egy tekerentyűvel 1-től 12-ig lehet beállítani valamit. Mi ez?
Ha tudja valaki, segítsen!
Aprilia RX 50-nél a levegőszűrőtől jobbra található egy CGG-TRONIC feliratú doboz, amin egy tekerentyűvel 1-től 12-ig lehet beállítani valamit. Mi ez?
Ha tudja valaki, segítsen!
xlzx a multkor be raktál egy képet matricákról,hogy ilyet fogsz rendelni egy a/4-es lapo volt és valami 2rugo
nem tudnád megadni a cimet ahhonnan rendelted???