Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grat Gerle! Lehet csak a TE hez képest könyü berugni...
Laci én múltkor éjszaka motoroztam! aztán jött a szomszéd.... aztán mondtam neki próbálja ki és hajnali 4-ig söröztünk:) jahh keszthely belvárosa :) amúgy igazad van! két napja nem motoroztam már nagyon oda vagyok! néztem egy jó nadrágot!
shox.hu/webshop/termekfotok/no... szerintetek? téli motorozásra kell!!
Gerle szép a mocid nekem is nagyon tetszenek ezek.A szomszédokra meg vigyázál mert rádálitják a zsarukat asztán kampo .És azok akire ráálnak aszt elis kapják.Szerintem inkáb kint a mezön probáljátok ki mert ezeknek elég nagy a hangjuk
akkor ok...

jah tuladom majd lesz másik
itt volt 2 haver ment vele 1-1 kört aztán a szomszédok már kinn áltak h mi a fax van má... aztán ugattam velük 1-2 sort

"köcsög magyarok..."
tisztelet a kivételnek
pf szarok rájuk ez van..
majd hozzászoknak
miért, tavasszal túl is akarsz rajta adni?????
azt mondják az okosok, h ha hidegen max. harmadik rúgásra beindul, addig nincs gond!!!!
ja persze!

99 es
40-43 le körül van
3 kilo volt a vételár
és sztem még eladásra is jo lesz tavasszal
sztem...
szted?

oks...
akkor szal az nem nagy problem h aa berugokart simán lenyomom mármint ugy simán h könnyü berugni... de majd megnézem a haverom rm 125 én is ezt a dolgot
Ja, amúgy a mocid is szép(elfeljtettem az előbb)!!!! mondod a publikus adatokat róla???
csapágynál nagyobb bajod sose legyen!! bárhol tudsz venni.
sorry
Mi lesz most a "dzsí-tivel"?
a hátsó kerék csapágy nagy baj? apa azt mondja h nem vészes me a csapágy boltba lehet venni csapágy szám alapján
igaz ez?
bazz
Bocs, nem használok msn-t!!!
a csimmán dabason vettem a yamaha nal asszem yamaha surman
nem simán nyomom le, kicsit nehezen(persze viszonyítás kérdése)!!
én is motorex olajat használok 1:30ban.
vegyél fel msn re: gerle2@hotmail.com
SZép a csizma, hol vetted? A motor hanyas évjárat, és mennyiért vetted(ha publikus)?
zsolt: neked a kropresszio mekkora benne?? kézzel lenyomod simán???
mer én ja és az rossz vagy jó jel? 1-2 ora van a blokkban mert uj csapágyak vannan benne meg dugó hajtokar gyürü tügörgö csapszeg....
jah és csapágyas a hátsó kerekem majd ma megnézi fater...
a fordulatot nagyon jol veszi faisst barátom azt monta h 1:30 as motorex oilt használjak adott az ember akitől vettem még egy ojan 0,5-1l nyit....
axo csimma dabason 35 ezer 55 röl leértékelve... de mi még alkudtunk belőle 2 ezret ja és ugy már 32
Grat!! Képeket nyomatsz fel??
üdvözlet!

vettem egy husky cr 125-t és egy axo csimmát 55 ről le volt értékelve 35 re és még abbol lelakudott fater 3 ezret
Én is félek a késöbbi nagy beruházásoktól...
Nekem még semmi gondom nem volt vele, hál istennek
Sztem ezek a hondák jó kis gépek! Ha vigyázol rá, és karbantartod rendesen, akkor sztem nem lesz több gondod vele! Amúgy szép a géped
Zsolti neked még nemvolt gond a gépedel?