Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mostmár csak múltidő.. véget ért a mese mára bezárul a power szája.. Na jó8 all.
Huhh, Sport Klubbon FreeStyle van !!
Hétvégén végre elkészűlt a gép (szimeringek cseréje, új dugó+ami vele jár...) most bejáratás.. De már most úgy veszem észre hogy alapjáraton, vagyis kis gáznál is sokkal erősebb lett..már a berúgásnál fúrcsa volt, alig birom berúgni olyan a kompressziója . Most happy vagyok.. Már csak azért is mert szétvolt szedve apró cafatokra és amikor összeraktuk első rúgásra indúlt.. No mkinek jó csapatást.
estét!
kérdés a hütövizet hol kell leengedni,és hogyan??ugy mint az olajat melegmotrnál
és mennyi megy bele?????fagyállot milyen arányban kell a vizzel tenni vagy csak fagyállo
elöre is köszike.
ne idegeskedj :) amúgy köszönöm a véleményt! csak érzékeny vagyok nélküle
én nem fikáztam,szó sem volt róla,éncsak elmondtam a véleményemet,amt vagy megfogacc vagy nem.na mek,mert holnap 2 TZ
jó estét!
sajnálom! pont ez tetszik bent :) amúgy kecske lett a neve:) és ribancozom tehát.... nem festem le ez így jó ahogy van! más vélemény drága veszprémi barátom? :) motor fikázását kérem hanyagolni! két napig villanyszerelőnél van
shabika:
sztem a tanknál azta fossárgát fesd le,agy nemtom,nagyon undorito,meg a felfele álló háccsó idomot(sárhányót) is old meg valahogy,hogy ne éljon ennyire,ugy nz ki ,minta seggbebaszott kecske
már bocs
na fasza,vehetek enduró gumit aztán irány az utca! szegény gyalogosok....
simson is szeli a hegyeket,mégsem ugratgatnak vele nagyokat
hát te tudod...
deé n nem nagyon eröltetném vele
ne is próbálgassam? pedig úgy szeli a hegyeket...meg az ugratókat! olyan jóízüeket esek vele:)
szerinted?
telói nem arra lett kitalálva...a vázról nem is beszélve....jól kettétörik majd alatad aztán majd nézel...
zsolti,van msn ed?
tényleg nem is kérdeztem az mtx mennyire bírja a kezdő crossozást?
hát az E-s drz vel inkább mint az S-el...de azér elsősorban nem arratalálták ki...szal csak lájtosan a pályával
attól függ melyik drz! bár nem pont arra találták ki!
Kösz mindenkinek! Tehát DR-Z! OK! Azzal crosspályára tévedni mennyire lehet?
tudom,nem szodtam a cr-t,csak általánosságba mondtam minden használt motornál
125 2t-t szarrá pörgeted és azé mennek szét benne rendesen a folgok...a drz meg egy igénytelen dolog..arra szinte semmit sem kell költeni.
megéri az a + 3 kiló
ez előfordulhat a suzukival is
jóóóóóóóóóóó hogy a dörözööööööööööö
és ha megteheted csak is K7
tudod féreg,a használtan veszel cr 125 öt,akkor akármilyen lehet!lehet nagyon szar,vagy nagyonjó!zsákkbbamacska
de msot téleg mek
10 perc
de azá mégiscsak 125 2t,amit pörgetni kell,és ő endurozni akar,szal szte is inkább drz
me kevesebbet eszik,,nekell agyonpörgetni,stb
Biztos? egy 125 2T-t 300 e-rel olcsóbban meg lehet venni ugyanolyan évjáratút? ennyi pénz elmegy a 2t-re?