kééész nagyon szép zőőőd lett
kb két éve levakartam az öreg, 5 rétegű festéket, és semmi kedvem nem volt összepingálni mindent. na de most, hogy semmi dolgom egész nap , hát megcsináltam most már ideje volt rendbe szedni az erkélyt. lehet már reggelente kint kávézni , lemostam a karosszékeket, kivittem a növényeket, plédet holnap reggel már ott kezdek
mindent meghirdettél vaterán
lüke jóvanna tudod hogy felmérgelt? mindig belefutok a barmokba de má lenyugodtam,má azóta kaptam 2 pozitívat vagy pozitívot,vagy hogy kell írni kész van e má a korlátod?
Nem vagyok naprakész, melyik motorban milyen futómű van éppen.. Köszönöm a segítséget, valóban a TM-re gondoltam, ami "asszem" olasz... Amit mondani akartam volt, cselentánók valahogy ezt a futóműsztorit nagyon értik.. Ld. Bimota, Aprilia, Ducati undsowiter undsofort...
Ezt valamiért el tudom hinni.. Állítólag a motorozás "kezdete" óta az olaszok a világ egyik legjobb futóműves mágusai.. Most leköszönök, majd későgg ugyanitt... Vizslát mindenkinek...
Sziasztok! Yamaha Dt , Honda Crm, Kawasaki kdx ? Mit ajánlanátok? Olyan 200, 250 körül? Terepezni is, meg falusi utakon mászkálni. Alkatrész ellátottság, megbízhatóság illetve erő szempontjából.
Köszi előre is!
kb két éve levakartam az öreg, 5 rétegű festéket, és semmi kedvem nem volt összepingálni mindent. na de most, hogy semmi dolgom egész nap , hát megcsináltam most már ideje volt rendbe szedni az erkélyt. lehet már reggelente kint kávézni , lemostam a karosszékeket, kivittem a növényeket, plédet holnap reggel már ott kezdek
mindent meghirdettél vaterán