Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kééész nagyon szép zőőőd lett
kb két éve levakartam az öreg, 5 rétegű festéket, és semmi kedvem nem volt összepingálni mindent. na de most, hogy semmi dolgom egész nap , hát megcsináltam most már ideje volt rendbe szedni az erkélyt. lehet már reggelente kint kávézni , lemostam a karosszékeket, kivittem a növényeket, plédet holnap reggel már ott kezdek
mindent meghirdettél vaterán
lüke jóvanna tudod hogy felmérgelt? mindig belefutok a barmokba de má lenyugodtam,má azóta kaptam 2 pozitívat vagy pozitívot,vagy hogy kell írni kész van e má a korlátod?
Hát nemtom, formailag nem nagyon jön be
Azt mondják cr(m/e)-hez marha drága az alkatrész...de mondjuk erőre biztos veri a Kdx-et
Számolhatsz a Suzuki RMX-szel is, szerintem nem rossz.
Én a CRM-re szavaznék ezek közül. Vagy a CRE-re inkább, ha már Honda.
Na, megyek haza, most végeztem a melóval. Nulláson bordó hondára figyeljetek
Hát egyellőre még csak tervben van...inkább kdx felé hajlom...csak nem tudom hogy mennyire megbízható...
Szuper...
Ja, így már asszem értem mire gondoltál és teljesen jogos a dolog!
weiter
A TM világos, meg a Marzocchi is, de hátul vagy Sachs vagy Öhlins gátló van a TM-ekben is...
Nem vagyok naprakész, melyik motorban milyen futómű van éppen.. Köszönöm a segítséget, valóban a TM-re gondoltam, ami "asszem" olasz... Amit mondani akartam volt, cselentánók valahogy ezt a futóműsztorit nagyon értik.. Ld. Bimota, Aprilia, Ducati undsowiter undsofort...
Szerintem a TM-re gondolt, a marzo meg olasz
Az Öhlins az mióta olasz
Na, asztem baj van azért tűntél el
megyek melózni, este jövök

majd vmikor dumcsizunk mán
csao
koccoltam pihizni
11 felé leszek
halihóóóóó
Ezt valamiért el tudom hinni.. Állítólag a motorozás "kezdete" óta az olaszok a világ egyik legjobb futóműves mágusai.. Most leköszönök, majd későgg ugyanitt... Vizslát mindenkinek...
Hali. van nekem egy eladó suzuki tsr 125 /50 endurom. 34 le endurozni használtam. nagyon jó műszaki és esztétikai állapotban van
hát,terepre inkább a crm meg a kdx
dt lényegesen gyengébb is ezeknél
alkatrész meg mind1ikhez van az tuti
Sziasztok! Yamaha Dt , Honda Crm, Kawasaki kdx ? Mit ajánlanátok? Olyan 200, 250 körül? Terepezni is, meg falusi utakon mászkálni. Alkatrész ellátottság, megbízhatóság illetve erő szempontjából.
Köszi előre is!
na ezt aztán jóóól megkaptad
micsoda egy dög vagy a helyedben minnyá fel is kötném magam vagy esetleg kiugranék a pinceablakon
jó a motor..öröm vele motorozni
Naaza zsír... Most buktál le, hogy télleg jól érezted magad.. Fiatalkoromban énis éreztem ilyet versenyen...
előtte való héten meg 3 kör után nem birtam menni mert úgy beállt az alkarom