Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kedves pézsmatulok. én sem birom az ide nem illő kritikát... ha valami nem tetszik nekem kell szólni,nem hátulról jönni a takargatott szöveggel.
Szia!

Köszönöm szépen! Én is írtam vissza!
Ment a válaszom
Sziasztok
Növelhetem a lányok népes táborát itt?
Lassan többen leszünk csajok, mint a fiúk
Még tavaly kinéztem oda, találkoztam egy ismerőssel, de nem gurultam a pályán! Nem tudom milyen lehet.

Egyre többen vagyunk erre is endurosok!
Ja

klubos fórumon fent van a sztori, annyira nem szeretném reklámozni...
ott volt a képeken, mert elálmosodott és két lila párnában aludt a nádas tövében, és mivel hidegek még az éjszakák elvitték melegebb helyre pihenni...
a mentő miért vitte el a kollégát ?
Ez se rossz...
Alap-on voltál már azon a kis krossz-pályán? Mert arra megyünk minden nap Sárbogárdon át, és látom van ott valami kis pálya szerű létesítmény
Ez is igaz.
ez csak nézőpont kérdése
Igazuk van!

Én a túrát Fehérvár körül gondoltam,ahol "ismerem" a terepet. Egy lightos majki kör.
Áááá,most már nem jó az ivararány.
Azt tudom.
ronis szerint is megérne egy próbát
*t
Igen ot is volt róla szó,de konkrétat nekem msn-ben mondtak.
Nem az.
Ezt az sm topikban írták?

Ha nem jön közbe semmi és meggyógyulok, amit most már nagyon remélek, akkor szerintem ott leszek.
ellenem összefoghattok hárman lányok simán hagyom magam,
És egyébként is már 3-an vagyunk mi is
ez jo, én a multkor két supermotossal találkoztam a legdurvább sziklásban, ott kűzdöttek szegénykék a slick gumikkal beringer féknyergekkel, egyedűl voltam megáltam mellettűk,kérdeztem tölük,: - mi van fiuk eltévedtetek, erre ők, nem csak egy kicsit el akartunk jönni terepezni,, és mondom nekik ezt pont itt az 1-1,5 méteres sziklák között gondoltátok,
szegények többet borultak a verdákkal mint egész életűkben, de bevállalták,