Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én kurvára élveztem mind2 futamot,de leginkább a 2. at,mert akkor a rajtom is összejött egész jól
fura volt hogy hamar vége lett....észre se vettem hogy eltelt kb 20 perc
Gratulatione! Minden befejezett derby jóderby.. Az eredmény fontosan "másodlagos".. Nyerni is lehet úgy, hogy nem élvezted, és 20.-nak is lehet lenni erős mezőnyben, hogy kimotoroztad az arcodat.. Ezt mindenki magában kell, hogy rendezze.. A lényeg az elégedettség.. Húúú de kib@szott bölcs vagyok, veszek is egy jegyet tibetbe, elugrok okítani 1 kicsit az ottani kis kopasz figurákat..
Ez jól rögződött benned, hogy édes a szám.. Ööö hogy szeretem az édességet.. Az utolsó mondatban van a titok: vagyis nem lesz jobb..
szar volt a gépem,de már megjavult
10. lettem összetettben
első futam 12.hely,2. futam meg 9.
29-en voltunk
szija édesszájú tudom,csak kicsit felhúzott agyilag basszus a több10ezres tételekkel nincs semmi gondom,a filléressel meg szívok. és akkor még basszus felajánlom neki,hogy a rózsaszín csekkes fizetést is elfogadom,ha nincs náluk citi bank,meg ő is mért fizetne 1400ft-os postát. Azt még én vagyok a köcsög. na mindegy,nem lesz jobb azzal se ha mérgelődök
Na az jó, akkor mindel all right, csakmert itt nem sok szó esett erről, Te meg eltűntél, hogy referálj..
Hella... Próbálj tudomást se venni róla, hülyék mindig voltak, vannak / nem kevés, hanem sok, sajnos / lesznek.. A kereskedelem mindig is a legnehezebb műfaj volt.. Én már legszívesebben banánt szüretelnék ausztráliába, utána meg döglenék a tengerparton.. Biztos ritkábban lehet belefutni idiótákba...
ez csak a szabadedzés volt
futamra sikerült tőcsavarokat szerezni és jó lett a masina
Jah, ezt már láttam... Előfordul... Aki gyorsan megy, néha lesodródik a pályáról.. Nem mindig szerencsés eza szalmabálás pályajelölés.. Olvastam, hogy a kormány megadta magát, ezért nem tudtad befejezni a derbyt.. Dont wörri, nekszt tájm...
jók a fotók
Pozitív: 806 (1608 adásvétel)
Semleges: 18 (18 adásvétel)
Negatív: 4 (4 adásvétel)
Összesen: 828 (1630 adásvétel)
Értékelő: xtina22(0) Dátum: 2009/04/06 12:27:47 Termékkód: 140320367
Negatív vélemény: Fura,hogy a mai világban az eladó akarja nekem megmondani,hogyan érdemes nekem fizetni,és másképpen
el se küldi az árút!Utánvétellel szerettem volna,erre ő csak előre utalással küldi,hát akkor ott
marad:)
és a poén. felhívom a vaterát erre azt mondja a csaj: nem törölhetik az értékelést,mert a vásárlási értesítőbe nem írtam ezt bele,csak az ismerj meg oldalamba,de azt meg nem köteles senki elolvasni egy szar kukába való fülbevaló miatt szívok egy kis köcsög miatt. az ilyen ember egyáltalán minek vaterázik?
nyáregyházán volt multhéten
ez a kedvenc
Jóképek, ez hol volt?
az ilyenek kergetnek a sírba....
a buzi vaterás. Baszki bemegyek a vaterára,azt a majd 1600 pozitív adásvételemnél ott virít egy negatív. Mer a kis köcsög megvesz egy szar bizsu fülbevalót, 225Ftért,azt azt írja,küldjem el neki 1400Ftért utánvéttel a futárral. Én meg írtam neki,hogy ő egy adásvételes, fel van tüntetve,hogy utánvéttel csak akkor küldöm,ha minimum 20 pozitív értékelése van. Meg hogy amúgy sem érné meg neki utánvéttel mert előreutalással csak 105Ft a postája. Erre baszki bever egy negatív értékelést. Meg tudnám folytani.
néhány kép
Kiaz
hú de szétverném most ennek a tóth zoltánnak a fejét
Az tuti
Nagy motoros lesz belőle