Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

magának is majd egyszer nagyot nézel,én is kinövök ott a földből
Nem zavar...de hát köccsön kenyér visszajár, mert bírlak
Tudod...

Nálunk a macskák nőnek így ki a földből...
Zizike nekem is puszta szeretetből szokta félig lerágni a karomat
Amúgy olom és lóreggelt
mivan tán má zavar hogy itt vagyok?
Na ezaz, mindig pattogsz mintha annyira kellene
mér a tiéd nem csinálja? hát nagy szerencséd van,ha nem művelik ezt én már ki se merek menni,mert kiülök a hintaágyba és az összes kutya rámmászik,hogy simogassam őket aztán meg nem tudok tőlük megszabadulni
már vártam hogy mikor szólsz hehe jó,akkor szereljünk motort,segítek ráérek,végül 4 böngészőt nyitottam meg,mégsem megyek sehová,hanem ugrálok
az fincsi lehetett,,
Ez nem a kutyás fórum!....
az... ne tud meg hogy mit műveltek... a bull meg még ott basztatta őket,mert ment volna be hozzájuk játszani,a nagyok meg támadták. egész nap,meg egész este a kutyaugatás. Na meg mikor az összes egyszerre elkezdett "énekelni"...
az egy jo csendes kupac lehetett,,
kicsit itt hagylak benneteket,mert csinálgatnom kell a vaterát, meg főzni is kéne valamit. aztán majd később re nagy pusszantás nektek eladtam egy quadcsizmát,úgyhogy most nagyon be vagyok sózva örülök,mint "majom a farkának".
mér vagy elkeveredve?
köszi
nem semmik nekünk tavaly egyszerre fialt a 2 foxi,volt 11 kicsi a 4 nagy meg a bull meg a csivava. gondolhatod
ezt csak solidcat-nek,
Mint mindíg...
nálunk minden zugban kutya terem,
Cijaaaaaaaaa
bocs, kicsit el vagyok keveredve
nagyon tündérek kutyamániás vagyok,mindegy csak kutya legyen
esetleg kispárna nálam,,,,,
szijjjjaaa amúgy jó kicsesztetek velem ma már fizetnem kell azért,ha felteszek valamit a vaterára,tegnap akartam este befejezni azt nem tudtam ááá, ezé még kapol uramnak tönkrement a laptop töltője,azt lefoglalta a gépem szija neked is borsó
ha má kutya rád uszitom ezeket,,
lehetnék ügyfél nálatok a kávészünetben